Ασύλληπτοι παραμένουν οι τρεις δράστες της ένοπλης ληστείας που σημειώθηκε το μεσημέρι σε υποκατάστημα τράπεζας που βρίσκεται στο Παλαιό Φάληρο, στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου και διέφυγαν παίρνοντας ομήρους δύο υπαλλήλους της τράπεζας.

Οι δράστες απειλώντας τους υπαλλήλους της τράπεζας με καλάσνικοφ, επιχείρησαν να αφαιρέσουν τα χρήματα από το χρηματοκιβώτιο, ωστόσο η ενεργοποίηση του συστήματος χρονοκαθυστέρησης τους πανικόβαλε και τους απέτρεψε. Κατάφεραν, πάντως, πριν διαφύγουν, να αποσπάσουν κάποιο ποσό από το ένα ταμείο της τράπεζας και να πάρουν ως ομήρους τον διευθυντή και τον υποδιευθυντή του υποκαταστήματος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες, δυνάμεις της αστυνομίας και άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ με μηχανές έφτασαν στο σημείο ενώ οι ληστές ήταν ακόμα μέσα. Λίγα λεπτά μετά οι ληστές βγήκαν από την τράπεζα κρατώντας τους ομήρους. Οι αστυνομικοί στη θέα των ληστών με τους δύο ομήρους δεν αντέδρασαν και οι ληστές έφυγαν πεζοί από την οδό Ερατούς, διανύοντας μαζί με τους ομήρους την απόσταση για αρκετά μέτρα για να τους αφήσουν τελικά ελεύθερους κοντά στο ρέμα της Πικροδάφνης.

Εκεί σύμφωνα με μαρτυρίες οι κακοποιοί επιβιβάστηκαν σε Ι.Χ. αυτοκίνητο και εξαφανίστηκαν. Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών.