«Εμφύλιος» φαίνεται πως έχει ξεσπάσει σε οικογένεια εφοπλιστών. Ο πατέρας έχει πλέον πεθάνει και από τότε τα έξι του παιδιά βρίσκονται απέναντι: τρεις εναντίον τριών ανταλλάσσουν μηνύσεις και βαριές κατηγορίες για πλαστογραφημένες διαθήκες και πληρεξούσια, για παρακολουθήσεις και εκβιασμούς και για μία αμύθητη, όπως λένε περιουσία σε μετρητά και ακίνητα που βρίσκεται κρυμμένη σε offshore εταιρείες.

Όπως μετέδωσε ο Alpha στο κεντρικό του δελτίο ειδήσεων, η κορύφωση σε αυτή τη ναυμαχία της εφοπλιστικής οικογένειας είναι μια πρόσφατη δικαστική γραφολογική πραγματογνωμοσύνη. Σύμφωνα με αυτήν, οι υπογραφές σε ένα πληρεξούσιο βάσει του οποίου μεταβιβάστηκε μια μεγάλη ακίνητη περιουσία δεν μπήκαν από τον πατέρα της οικογένειας, αλλά είναι πλαστογραφημένες.

Ήδη έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος. Η ανακρίτρια του Πειραιά που διερευνά την υπόθεση αναμένεται πολύ σύντομα να προσωποποιήσει τις κατηγορίες – είναι εννέα οι εμπλεκόμενοι, ανάμεσά τους και συμβολαιογράφοι και δικηγόροι και αναμένεται να τους καλέσει σε απολογία.