Εξαγριωμένοι είναι οι κάτοικοι του Αλάν Κουγιού για τη δολοφονία του 6χρονου Μεχμεταλή Σεζάλ που βρέθηκε τη Δευτέρα νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα, σε εγκαταλειμμένο σπίτι 200 μέτρα μακριά από το σπίτι του. Δράστης της αποτρόπαιης αυτής πράξης φέρεται πως είναι ένας 15χρονος από τον Άρατο Ροδόπης, ο οποίος συνελήφθη και κρατείται στην Αστυνομία. Ο δράστης μάλιστα ήταν γνωστός στους κατοίκους του Αλάν Κουγιού ενώ αυτό που σοκάρει είναι ότι και ο ίδιος είχε πέσει στο παρελθόν θύμα βιασμού, σύμφωνα με τη Φωνή της Ροδόπης.

Οι κάτοικοι, μιλώντας στην κάμερα της ιστοσελίδας, εξέφρασαν την οργή τους ζητώντας μάλιστα την εσχάτη των ποινών από τους συγκρατούμενούς του. «Να τον σκοτώσουν» είπε χαρακτηριστικά γυναίκα της περιοχής, η οποία κάλεσε παράλληλα την Πολιτεία να βάλει μια τάξη στη συνοικία καθώς επικρατεί φόβος με τη συχνή παρουσία, ξένων προς αυτούς, κακοποιών στοιχείων.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο κ. Νεντίμ, παππούς του άτυχου μικρού, ο οποίος δεν μπορούσε να κρύψει τη θλίψη και την οργή του για τον αδόκητο χαμό του εγγονού του. fnrodmrkid2 fnrodmrkid3 fnrodmrkid4 fnrodmrkid5 fnrodmrkid6 fnrodmrkid7