«Έχουμε εμπιστοσύνη στη δικαιοσύνη η οποία πιστεύουμε θα φτάσει μέχρι το κόκκαλο αυτή την υπόθεση». Με αυτά τα λόγια ο αδερφός της δολοφονημένης παιδοψυχιάτρου, Θώμης Κουμπούρα, έδειξε την αντίδρασή του μετά τις νέες αποκαλύψεις που είδαν το φως της δημοσιότητας.

Όπως μετέδωσε ο Alpha, αρχικά τα στοιχεία, σύμφωνα πάντα με τον αδερφό του θύματος, έδειχναν πως το φονικό ήταν ένα έγκλημα πάθους, από έναν άνθρωπο που βρισκόταν σε παραληρηματική κατάσταση. Ωστόσο οι φράσεις που χρησιμοποιούσε στην απολογία του περί «δράκων» και «σαυρών», σύμφωνα με πρώην μέλη της οργάνωσης Σώρρα (μέλη της οποίας ήταν η νεκρή και ο φερόμενος ως δράστης), είναι κωδικές ονομασίες για τους εχθρούς. Αυτοί οι εχθροί έπρεπε να εξοντωθούν.

«Θα διαφανεί αν όλα αυτά είναι αποκυήματα μιας νοσηρής φαντασίας ή είναι κωδικοί μέσω των οποίων κάποιοι συνεννοούνται», ανέφερε ο αδερφός του θύματος.

Σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ, η οικογένεια της Κουμπούρα, έχει ζητήσει να ελεγχθεί ο ρόλος που έχουν παίξει στην υπόθεση στελέχη της οργάνωσης «Ελλήνων Συνέλευσις» καθώς την ώρα της δολοφονίας έκαναν σχόλια στο διαδίκτυο για τους εμπλεκόμενους στο φονικό.