Συμμορία αδίστακτων ενόπλων ληστών λυμαίνεται την περιοχή της Κορινθίας και μέσα σε λίγες ώρες έκανε τρεις ληστείες στην Κορινθία. Η αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Χθες ζευγάρι δέχθηκε επίθεση ληστών μέσα στο σπίτι του κοντά στον Προαστιακό στην Κόρινθο. Όπως έχει γίνει γνωστό μέχρι στιγμής τρία άτομα αγνώστων στοιχείων εισέβαλαν στην οικεία του ζευγαριού προκειμένου να τους ληστέψουν και αφού απείλησαν τους ιδιοκτήτες, ζευγάρι ηλικιωμένων, ότι θα τους σκοτώσουν, αφαίρεσαν διάφορα κοσμήματα και χρήματα.
Οι δράστες πυροβόλησαν με καραμπίνα έξω από το σπίτι και τράπηκαν σε φυγή, όπως γράφει το korinthostv.gr. Στιγμές τρόμου έζησε μια γυναίκα χθες στον Ασσο Κορινθίας. Tέσσερα άτομα με κυνηγητική καραμπίνα την λήστεψαν στη μέση του δρόμου στο κέντρο του χωριού. Οι δράστες διέφυγαν με ένα αυτοκίνητο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες ήταν κλεμμένο. Tέσσερα άτομα με κυνηγητική καραμπίνα μπήκαν σε φαρμακείο στο Βέλο Κορινθίας, ακινητοποίησαν τον φαρμακοποιό και έκλεψαν χρήματα, και άλλα αντικείμενα αξίας και τράπηκαν σε φυγή.