Ανατριχίλα προκαλούν οι λεπτομέρειες από την υπόθεση ασέλγειας στο Άργος. Ένα αγόρι με νοητική υστέρηση έζησε τη φρίκη στα χέρια δύο gay, του ίδιου του πατέρα του και του συντρόφου του.

Ο αδίστακτος πατέρας και ο σύντροφός του συνελήφθησαν στο Άργος, όμως στις φυλακές οδηγήθηκε μόνο ο ένας εκ των δύο.

Οι δύο άνδρες από το Άργος κατηγορούνται, ύστερα από καταγγελία της μητέρας του παιδιού ότι ασελγούσαν στο 12χρονο παιδί με ειδικές ανάγκες, ενώ ο ένας είναι και πατέρας του.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 12χρονος πήγε για διακοπές δύο εβδομάδων στο σπίτι του πατέρα του. Δεν φανταζόταν όμως ότι ο πατέρας του και ο σύντροφός του είχαν άλλους σκοπούς και ότι θα έπεφτε θύμα βιασμού και σεξουαλικής κακοποίησης.

Σύμφωνα με πληροφορίες το αγόρι ζήτησε από τη μητέρα του να το πάρει από το Άργος και στη συνέχεια, στην Αθήνα στο σπίτι του, αποκάλυψε όσα είχαν συμβεί.

Το παιδί εξετάστηκε από ιατροδικαστή, ο οποίος επιβεβαίωσε τον φρικτό βιασμό του άτυχου παιδιού.

ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΕΣ ΑΡΓΟΣ

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχημάτισαν δικογραφία, με τον Ανακριτή Ναυπλίου να εκδίδει εντάλματα σύλληψης για βιασμό, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια από οικείο πρόσωπο και σύνοικο του και κατάχρηση της διανοητικής αναπηρίας του ανηλίκου.

Το ζευγάρι των ανδρών της φρίκης συνελήφθη στις 8 Ιουλίου στο Άργος. Από την αστυνομική έρευνα είχε προκύψει ότι οι συλληφθέντες  τον Μάιο, κατά τη διάρκεια της φιλοξενίας του 12χρονου στο σπίτι του, βίασαν και ασέλγησαν κατ’ επανάληψη σε βάρος του.

Οι συλληφθέντες το περασμένο Σάββατο και Κυριακή, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα Ναυπλίου, ο οποίος άσκησε διώξεις σε βάρος τους. Χθες οδηγήθηκαν στον Ανακριτή Ναυπλίου, όπου απολογήθηκαν για ώρες.

Στο δρόμο προς τις φυλακές ακολούθησε ο ένας από τους δυο δράστες από το Άργος.

Στις φυλακές οδηγήθηκε ο 35χρονος φίλος του πατέρα του παιδιού, ενώ ο ίδιος αφέθηκε ελεύθερος, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης, με αυστηρούς περιοριστικούς όρους, λόγω μεγάλου (65%) ποσοστού αναπηρίας που έχει διαγνωστεί.