Το δρόμο για την φυλακή πήρε, μετά την απολογία της, η 44χρονη που αποκαλείται «μέντιουμ των επωνύμων» και φέρεται να είχε αποσπάσει δεκάδες χιλιάδες ευρώ από εύπιστους πελάτες  κάνοντας προβλέψεις για το μέλλον και άλλα «μαγικά»…

Η 44χρονη γυναίκα ενώπιον της 7ης τακτικής ανακρίτριας φέρεται να αρνήθηκε πως εξαπάτησε πελάτες της από τους οποίους απέσπασε εκβιαστικά μεγάλα χρηματικά ποσά. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ισχυρίστηκε πως η καταγγελία έγινε από μια πελάτισσα της όταν το έμαθε ο σύζυγό της… «Μέχρι και ματζούνια για το μαντρί είχε πάρει» φέρεται να είπε.

Η κατηγορούμενη στο απολογητικό της υπόμνημα φέρεται να αρνήθηκε τους εκβιασμούς που της αποδίδουν. «Δεν έχω πάρει αυτά τα χρήματα που με κατηγορούν ποτέ. Όσα ποσά έχω εισπράξει έχουν μπει στο λογαριασμό μου. Είναι 24.000 ευρώ από την μια καταγγέλλουσα και 19.000 από την άλλη» ισχυρίστηκε και συμπλήρωσε «Δεν υπήρξε κανένας εκβιασμός για να αποσπάσουμε χρήματα. Η μια από τις καταγγέλλουσες ερχόταν τρεις φορές την εβδομάδα για αστρολογική πρόβλεψη. Αν προκύψουν ποσά, που αποδειχθεί ότι δεν έπρεπε να εισπραχθούν, δεν έχω πρόβλημα να τα επιστρέψω. Ποτέ δεν μου παραπονέθηκε πελάτισσα. Η πρώτη καταγγέλλουσα μέχρι και μαντζούνια για το μαντρί είχε πάρει. Έκανε την καταγγελία γιατί το έμαθε ο σύζυγός της».

Στις καταγγελίες ότι έκανε προβλέψεις πως άτομα από το οικογενειακό περιβάλλον των γυναικών που την επισκέπτονταν θα πάθαιναν κακό με στόχο να τις φοβίσει και να τους αποσπάσει χρήματα ,η κατηγορούμενη φέρεται να απάντησε.  «Σε καμία από τις δύο δεν έκανα πρόβλεψη θανάτου ή ασθένειας συγγενικού τους προσώπου». Μάλιστα, φέρεται να είπε στην ανακρίτρια πως τα χρήματα που της έδωσαν  «ήταν για λάδια, μαντζούνια, κομπολόγια, θυμιατά και Ευχολόγια. Ήθελαν και ξεμάτιασμα από τον Τούρκο Ιμάμη».

Ελεύθερες, με τον περιοριστικό όρο της υποχρεωτικής εμφάνισης στο αστυνομικό τμήμα της περιοχής τους μια φορά το μήνα αφέθηκαν, οι άλλες τρεις κατηγορούμενες , ενώ μια εκ των κατηγορουμένων έφυγε από τα δικαστήρια χωρίς να της επιβληθεί κανένας περιοριστικός όρος.