Στροφή 180 μοιρών φέρεται να έκανε ενώπιον του ανακριτή η 26χρονη Βουλγάρα η οποία θεωρείται πρόσωπο κλειδί στη υπόθεση της δολοφονίας του 63χρονου ναυτικού που βρέθηκε νεκρός , τον περασμένο Ιανουάριο, μέσα σε καταψύκτη σε διαμέρισμα στην Καλλιθέα.

Αν και ενώπιον των αστυνομικών η γυναίκα φέρεται να παραδέχτηκε πως ήταν παρούσα στο διαμέρισμα την ημέρα του φόνου και βρισκόταν στο μπαλκόνι μαζί με τον 12χρονο γιο του θύματος απολογούμενη στον 11ο τακτικό ανακριτή τα πήρε όλα πίσω. Σύμφωνα με πληροφορίες , η νεαρή γυναίκα ισχυρίστηκε πως δεν βρέθηκε ποτέ στον τόπο του εγκλήματος συμπληρώνοντας πως δεν έχει συναντήσει ούτε μια φορά το παιδί. Μάλιστα , φέρεται να ζήτησε να εξεταστεί το παιδί από ψυχολόγο για να επιβεβαιωθεί ο ισχυρισμός της.

Στις επίμονες ερωτήσεις του δικαστικού λειτουργού για τις αποκαλύψεις που έκανε στην προανακριτική της απολογία όπου περιέγραψε με σοκαριστικές λεπτομέρειες τις συνθήκες κάτω από τις οποίες οργανώθηκε η δολοφονία του άτυχου ναυτικού λέγοντας μάλιστα πως η πρώην σύζυγος του της είχε εκμυστηρευτεί ότι το θύμα   κακοποιούσε σεξουαλικά το παιδί τους, φέρεται να απάντησε πως «δεν είπε ποτέ αυτά που γράφτηκαν στην προανακριτική της κατάθεση και ότι ήταν πολύ κουρασμένη κατά την ώρα που έδινε την επίμαχη κατάθεση στη ΓΑΔΑ».