Το δρόμο για το ψυχιατρικό κατάστημα των φυλακών Κορυδαλλού, όπου θα υποβληθεί σε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, πήρε ο 30χρονος φερόμενος ως «δράκος» του Αμαρουσίου μετά την απολογία του στον 27ο τακτικό ανακριτή.

Ο νεαρός στο απολογητικό του υπόμνημα φέρεται να παραδέχτηκε τις επιθέσεις σε έξι γυναίκες ισχυριζόμενος, ωστόσο, πως σε καμία περίπτωση δεν ήθελε να τις βιάσει αλλά απλώς να τις αγγίξει. Ο κατηγορούμενος απέδωσε τη συμπεριφορά του σε πρόσφατη ερωτική απογοήτευση, λέγοντας χαρακτηριστικά πως με τις πράξεις του ήθελε να μειώσει το γυναικείο φύλλο.

Συγκεκριμένα, φέρεται να ισχυρίστηκε πως διατηρούσε δεσμό για 2,5 χρόνια με μια Ρουμάνα ιερόδουλο η οποία, όπως είπε, του απέσπασε 15.000 ευρώ, «τους κόπους μιας ζωής».

Ο συνήγορός του Δημήτρης Ράπτης ζήτησε τη διενέργεια ψυχιατρικής πραγματογνωμοσύνης για τον νεαρό, αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από τον ανακριτή και για το λόγο αυτό θα οδηγηθεί στο ψυχιατρικό κατάστημα του Κορυδαλλού και στη συνέχεια στις φυλακές της Τρίπολης.

Άλλωστε, και η μητέρα του κατηγορούμενου, σε συνέντευξη της, υποστήριξε πως ο γιος της είναι άρρωστος, συμπληρώνοντας ότι δεν τον δικαιολογεί για τις ενέργειες του.

«Ο δράκος κυκλοφορεί ελεύθερος»

«Ο κατηγορούμενος και η οικογένεια του ζητούν χίλιες φορές συγνώμη», είπε σε δηλώσεις του ο συνήγορος Δημήτρης Ράπτης, επιμένοντας ότι όλα έγιναν εξαιτίας μιας γυναίκας την οποία «ερωτεύτηκε παράφορα, τον εκμεταλλεύτηκε και τον εγκατέλειψε», με αποτέλεσμα, όπως υποστήριξε, ο νεαρός να πέσει σε κατάθλιψη και να «θέλει να την εκδικηθεί στο πρόσωπο όλων των γυναικών».

«”Δράκος” και βιαστής δεν είναι», σημείωσε ο κ. Ράπτης, συμπληρώνοντας: «άρρωστος είναι». Μάλιστα, αναφερόμενος στη δολοφονία της Ελευθερίας Αγραφιώτου, ο συνήγορος τόνισε «ο δράκος κυκλοφορεί ανάμεσα μας, υπάρχουν πολλοί και μπορεί να είναι εδώ απέναντι αλλά ο εντολέας μου δεν έχει καμία σχέση. Για αυτά που έκανε θα λογοδοτήσει».

Ο συνήγορος δήλωσε ότι ανέμενε την απόφασή της δικαιοσύνης περί προφυλάκισης και άφησε αιχμές για τη στάση που τήρησαν τα ΜΜΕ χαρακτηρίζοντας τον εντολέα του ως «δράκο».

Ο συνήγορος ανέφερε, μάλιστα, ότι έγινε προσπάθεια να συνδεθεί ο 30χρονος με τη δολοφονία της 69χρονης, κάτι που δεν αποδεικνύεται όπως είπε, από κανένα στοιχείο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο συνήγορος είπε πως στον νεαρό δεν έπρεπε να αποδοθεί η κατηγορία της απόπειρας βιασμού κατά συρροή αλλά αυτή της προσβολής της γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Δείτε φωτορεπορτάζ στο newsbeast.gr…

ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

ΔΡΑΚΟΣ ΜΑΡΟΥΣΙ

Βίντεο-Φωτορεπορτάζ: Γιάννης Κέμμος