Την επίθεση που δέχτηκε από το «δράκο» του Αμαρουσίου περιέγραψε ένα από τα θύματά του, εξηγώντας πώς έδωσε αγώνα προκειμένου να γλυτώσει το βιασμό.

Μιλώντας στον Alpha, η 38χρονη γυναίκα περιέγραψε πώς δέχτηκε την επίθεση στην υπόγεια διάβαση:

«Κατεβαίνω τις σκάλες της υπόγειας διάβασης και μπροστά μου έχω δύο κυρίες οι οποίες κρατάνε δύο τσάντες και πίσω μου έχω έναν τύπο. Τον κοιτάζω, τον βλέπω νορμάλ, οπότε συνεχίζω το περπάτημά μου προς την έξοδο. Τέσσερα-πέντε σκαλοπάτια πριν βγω στην έξοδο του Χαλανδρίου, νιώθω ένα χέρι να με τραβάει προς τα πίσω με αποτέλεσμα να χάσω την ισορροπία μου και να είμαι έτοιμη να πέσω με το κεφάλι στις σκάλες. Αλλά εκείνη τη στιγμή γύρισα, γύρισα το σώμα μου, τον βλέπω, βλέπω ότι είναι ένας άγνωστος. Αρχίζω και φωνάζω βοήθεια, αρχίζω να τον σπρώχνω, ενώ έχω πέσει ήδη βέβαια στις σκάλες ανάποδα, έχω χτυπήσει τη μέση μου χαμηλά. Αρχίζω και τον κλωτσάω, αυτός προσπαθεί να με πιάσει από τα χέρια, από τα πόδια, να με τραβήξει προς το εσωτερικό της διάβασης».

«Μετά από κάποια δευτερόλεπτα μάλλον κουράστηκε από την όλη προσπάθεια και άρχισε να κατευθύνεται πάλι γρήγορα προς τα κάτω. Εγώ αρχίζω και του φωνάζω πάρε την τσάντα γιατί δεν μπορούσα να καταλάβω αν ήταν σεξουαλικού περιεχομένου ή αν ήταν ληστεία και επειδή η τσάντα είχε πέσει προς το μέρος του, του λέω: “Πάρε την τσάντα και φύγε” για να με αφήσει ήσυχη, αλλά τελικά αυτός δεν ενδιαφερόταν για την τσάντα. Οπότε παίρνω την τσάντα γρήγορα και αναβαίνω προς τα πάνω, περνάει ένας ταξιτζής, μπαίνω μες στο ταξί και αναβαίνω προς την άνοδο της Κηφισίας που με περίμενε μια συνάδελφος για να πάμε στην Κηφισιά που είναι η δουλειά μου», δήλωσε η γυναίκα.

Περιγράφοντας την εικόνα του επίδοξου βιαστή, έκανε λόγο για έναν «άνθρωπο υπέρανω πάσης υποψίας», ενώ δήλωσε ότι ο λόγος που κατόρθωσε να γλυτώσει ήταν ότι «προέβαλε αντίσταση».

«Παλεύαμε αρκετή ώρα», τόνισε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο…