Αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση, καθώς και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά είναι οι κατηγορίες που βαραίνουν έναν 39χρονο, ο οποίος συνελήφθη, βραδινές ώρες της 12ης Μαΐου, σε περιοχή της Αττικής.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο διερεύνησης καταγγελίας, προέκυψε ότι τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας (12 Μαΐου), ο 39χρονος συλληφθείς προέβη σε ασελγείς πράξεις σε ανήλικο, ο οποίος μετέβη στο σπίτι του, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Επιπλέον, διαπιστώθηκε ότι ο 39χρονος, τα τελευταία δύο χρόνια περίπου, είχε ενεργήσει κατ’ επανάληψη ασελγείς πράξεις σε βάρος του ιδίου ανήλικου, κάποιες φορές προσφέροντάς του μικρά χρηματικά ποσά και άλλα υλικά αγαθά, ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Σε έρευνα που έγινε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από 500 κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και 202 ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η διερεύνηση της υπόθεσης συνεχίζεται για να διακριβωθεί όλο το εύρος της εγκληματικής δραστηριότητας του συλληφθέντα, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε τακτικό ανακριτή.