Ο διαπληκτισμός ενός νεαρού με έναν ηλικιωμένο τα ξημερώματα της Πέμπτης στην Καλαμαριά, είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο του 76χρονου άντρα.

Ο 26χρονος συνελήφθη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία από το Τμήμα Ασφαλείας Καλαμαριάς για θανατηφόρα βλάβη.

Ειδικότερα, ο 26χρονος, ξημερώματα της 7ης Απριλίου, έπειτα από διαπληκτισμό που είχε με τον 76χρονο, σε κοινόχρηστο χώρο οικοδομής στην περιοχή της Καλαμαριάς, όπου διέμενε ο τελευταίος, κατάφερε με τα χέρια του χτυπήματα στο κεφάλι του ηλικιωμένου.

Ο 76χρονος, στη συνέχεια, επέστρεψε στο σπίτι του, όπου βρέθηκε νεκρός από συγγενείς του, πρωινές ώρες της Πέμπτης.

Αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής σε συνεργασία με συναδέλφους τους του Τμήματος Ασφαλείας Αλεξάνδρειας Ημαθίας, εντόπισαν και συνέλαβαν βραδινές ώρες χθες, τον 26χρονο σε περιοχή της Ημαθίας.

Όπως προέκυψε από την νεκροψία, που πραγματοποίησε ο ιατροδικαστής, ο θάνατος του 76χρονου, οφείλεται σε ενδοκράνια αιμορραγία αριστερού ημισφαιρίου, κακώσεις μαλακών μορίων κεφαλής, νεοδιεργασίες στελέχους, προμήκους και δεξιού επινεφριδίου, εξαιτίας των χτυπημάτων που του κατάφερε ο 26χρονος.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί αρμοδίως.