Συγκλονίζει το άγριο έγκλημα που έγινε στον Πειραιά, στο Πασαλιμάνι, με θύμα μια γυναίκα.

Σε κατάσταση σοκ κατέθεσε στους αστυνομικούς τα όσα δραματικά έζησε ο σύζυγος της 59χρονης που έπεσε νεκρή μέσα στο σπίτι της οικογένειας στο Πασαλιμάνι.

Το περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν το ζευγάρι επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση. «Πάρκαρα και είπα στη γυναίκα μου να ανέβει στο σπίτι. Μετά ανέβηκα και εγώ» ανέφερε αρχικά ο σύζυγος της άτυχης γυναίκας.

«Δεν είδα ίχνη παραβίασης. Έφτασα στο σαλόνι και εκεί τρεις μαυροφορεμένοι μου έβαλαν ένα μαξιλάρι στο πρόσωπο για να πάθω ασφυξία. Τους είπα ότι πάσχω από καρδιά και είμαι ακίνδυνος. Μετά μου έβαλαν πλαστικές χειροπέδες και με κλείδωσαν στο δωμάτιο. Όταν κατάφερα να λυθώ εκείνοι είχαν φύγει. Βρήκα τη γυναίκα μου νεκρή στο κρεβάτι», είπε ο 74χρονος σύζυγος του θύματος, ο οποίος είναι πρώην αστυνομικός, σύμφωνα με τον Ελεύθερο Τύπο.

Ακόμη οι αστυνομικοί δεν έχουν καταλήξει στα αίτια θανάτου της γυναίκας, ενώ τη λύση στο μυστήριο θα δώσει η νεκροψία-νεκροτομή που θα διενεργήσει ο ιατροδικαστής. Οι αστυνομικοί ερευνούν το διαμέρισμα για τον τυχόν εντοπισμό γενετικού υλικού και αποτυπωμάτων των δραστών.