Το κατώφλι της 3ης τακτικής ανακρίτριας πέρασε ο 52χρονος ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι ασέλγησε σε βάρος τριών μαθητριών σε κυλικείο σχολείου στο Γέρακα.

Η υπόθεση έφτασε στη δικαιοσύνη όταν 10χρονη συμμαθήτρια της κόρης του κατηγορούμενου, αποκάλυψε στη μητέρα της ότι της ζήτησε να μπει μέσα στο χώρο του κυλικείου και επιχείρησε να της αφαιρέσει την μπλούζα δωροδοκώντας την με μια πορτοκαλάδα. Όπως φέρεται να εξομολογήθηκε το παιδί δεν ήταν η πρώτη φορά που γινόταν αυτό καθώς και τις προηγούμενες εβδομάδες πρόσφερε στο κοριτσάκι τρόφιμα από το κυλικείο χωρίς χρήματα.

Έξω από το ανακριτικό γραφείο βρίσκεται η μητέρα της 10χρονης η οποία αναμένεται να καταθέσει στο πλαίσιο της ανάκρισης.
Ο 52χρονος ο οποίος κατηγορείται για «ασέλγεια σε ανήλικο κάτω των 10 ετών έναντι αμοιβής κατά εξακολούθηση από δράστη ενεργούντα κατά συνήθεια και αποπλάνηση παιδιών κάτω 12 ετών κατά συρροή και εξακολούθηση» φέρεται να ομολόγησε τις πράξεις του και να δήλωσε μετανιωμένος. Κατά τη διάρκεια της εξέτασης του από τους αστυνομικούς ο κατηγορούμενος, σύμφωνα με πληροφορίες, μίλησε και για δυο ακόμη κοριτσάκια-θύματα του, μαθήτριες 4ης και 5ης δημοτικού.