Για παράνομα τυχερά παιχνίδια συνελήφθησαν επτά άτομα, χθες, στο Κιάτο, σε δύο ξεχωριστές περιπτώσεις, στο πλαίσιο ελέγχων για την καταπολέμηση του παράνομου τζόγου.

Συγκεκριμένα, χθες το μεσημέρι, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τρία άτομα, γιατί σε έλεγχο που πραγματοποίησαν σε επιχείρηση αναψυχής και προσφοράς, κατά κύριο λόγο, οινοπνευματοδών ποτών, ιδιοκτησίας ενός 47χρονου και με προσωρινά υπεύθυνη μία γυναίκα 41 ετών, διαπιστώθηκε πως είχαν εγκαταστήσει ηλεκτρονικούς υπολογιστές με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχαν επιτρέψει σε έναν 59χρονο. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου κατασχέθηκαν δύο ηλεκτρονικοί υπολογιστές.

Επίσης, χθες το βράδυ, κατά τη διάρκεια αστυνομικής επιχείρησης έγινε έλεγχος σε καφετέρια παροχής υπηρεσιών διαδικτύου, όπου λειτουργούσαν ηλεκτρονικοί υπολογιστές με το παράνομο τυχερό παιχνίδι «Φρουτάκια», τη διεξαγωγή του οποίου είχε επτρέψει η προσωρινά υπεύθυνη του καταστήματος, 51 ετών, σε έναν 55χρονο, έναν 57χρονο και έναν 29χρονο. Η υπεύθυνοι και οι τρεις άνδρες συνελήφθησαν, ενώ κατασχέθηκαν τέσσερις ηλεκτρονικοί υπολογιστές. Η δικογραφία που σχηματίσθηκε περιλαμβάνει ακόμη έναν 29χρονο, ο οποίος αναζητείται.

Όλοι οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Κορίνθου.