Στη δημοσιότητα δόθηκαν από την Ελληνική Αστυνομία, ύστερα από σχετική διάταξη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, τέσσερις φωτογραφίες και ένα βίντεο, όπου απεικονίζεται ο αγνώστων στοιχείων δράστης ανθρωποκτονίας 88χρονου, που έλαβε χώρα τον Οκτώβριο του 2014 στην περιοχή της Άνω Πόλης.

Ο 88χρονος είχε βρεθεί νεκρός έξω από την είσοδο του διαμερίσματός του, στην περιοχή της Άνω Πόλης. Το θύμα έφερε πολλαπλά τραύματα στην τραχηλική χώρα από αιχμηρό αντικείμενο, σύμφωνα με τη μακροσκοπική εξέταση ιατροδικαστή.

Η συγκεκριμένη δημοσιοποίηση, χρονικής διάρκειας 6 μηνών, σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, κρίνεται αναγκαία, καθώς συντρέχει ανάγκη εντοπισμού και άμεσης σύλληψης του δράστη, προς εξυπηρέτηση της ανάγκης προστασίας του κοινωνικού συνόλου και προς ευχερέστερη ικανοποίηση της αξίωσης της Πολιτείας για τον κολασμό της συγκεκριμένης πράξης, αναφέρεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ.

Για παροχή οποιασδήποτε πληροφορίας, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με το Τμήμα Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης, στα τηλέφωνα 2310-388340 και 388451. Εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της επικοινωνίας.

dimosiasom1

dimosiasom2

dimosiasom3

dimosiasom4