«Οι αστυνομικοί δεν έκαναν τίποτα απολύτως» επέμεινε ο φίλος του Παύλου Φύσσα, Γιώργος Δούλβαρης, απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις. «Η Χρύσα τους ζήταγε βοήθεια για να σωθούμε», είπε χαρακτηριστικά ο μάρτυρας, ενώ αναφερόμενος στην ομάδα που τους επιτέθηκε υποστήριξε πως «ήταν συντονισμένοι και συντεταγμένοι. Πιστεύω μετά από αυτό που βιώσαμε ότι παίρνουν εντολές και χτυπούν. Ο Παύλος έμεινε πίσω για να προστατεύσει την παρέα. Αν είμαστε σήμερα εμείς εδώ και καταθέτουμε το οφείλουμε στον Παύλο».

Ο μάρτυρας απαντώντας σε ερωτήσεις της πολιτικής αγωγής είπε πως «η Χρυσή Αυγή είναι οργάνωση φασιστική και ρατσιστική» και η επίθεση σε βάρος τους ήταν οργανωμένη.

Ο Γιώργος Δούλβαρης δέχθηκε βροχή ερωτήσεων από τους συνηγόρους υπεράσπισης και δεν ήταν λίγες οι φορές που οι δικηγόροι σχολιάστηκαν από τους φίλους του Παύλου Φύσσα που βρίσκονταν στο ακροατήριο.

«Δεν ντρέπεσαι, άντε καραγκιόζη», είπε ένας νεαρός απευθυνόμενος σε συνήγορος για να συμπληρώσει ένας δεύτερος «Φασίστες, Χρυσαυγίτες ήσαστε, όσο και να σας πειράζει».

Το νέο ξέσπασμα της μητέρας του Παύλου Φύσσα

Ξέσπασε, για μια ακόμη φορά, η μητέρα του Παύλου Φύσσα, Μάγδα, στο άκουσμα ερώτησης του συνηγόρου υπεράσπισης του Γ. Ρουπακιά στον φίλο του γιου της που κατέθετε.

«Ξέρετε αν ο Παύλος είχε καλές σχέσεις με την οικογένεια του; Έμενε με τους γονείς του;», ρώτησε ο συνήγορος υπεράσπισης.
«Σε ενδιαφέρει πάρα πολύ; Ενδιαφέρει η ερώτηση την υπόθεση;», φώναξε η Μάγδα Φύσσα από το ακροατήριο.

«Είσαι γελοίος», συμπλήρωσε ένας φίλος της οικογένειας.

«Γιατί προσβάλλεστε;», απάντησε ο συνήγορος για να ακούσει τη Μάγδα Φύσσα να του λέει: «Αλητάμπουρα, εσύ προσβάλλεις το παιδί μου».

Αμέσως μετά η Μάγδα Φύσσα, ταραγμένη, βγήκε από την δικαστική αίθουσα.

Με την ολοκλήρωση της κατάθεσης του μάρτυρα η δίκη διεκόπη για αύριο.