Αδιευκρίνιστα παραμένουν μέχρι στιγμής τα αίτια της συμπλοκής τεσσάρων μαθητών στο πρώτο ΕΠ.ΑΛ Κορυδαλλού, που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό ενός 15χρονου μαθητή στα πόδια, ο οποίος φέρεται να ισχυρίστηκε στη διεύθυνση του σχολείου και την αστυνομία για το συμβάν, ότι δύο εκ των συμμαθητών του, του επιτέθηκαν με πτυσσόμενα μαχαίρια.

Στο σημείο κλήθηκε από τη διεύθυνση του σχολείου η Αστυνομία με αποτέλεσμα να συλληφθούν χθες ένας 17χρονος και ένας 19χρονος και σήμερα ένας 15χρονος.

Η σημερινή σύλληψη έγινε καθώς ο 15χρονος μαθητής στο οποίο επιτέθηκαν λόγω του σοκ δεν μπορούσε να προσδιορίσει χθες στη διεύθυνση του σχολείου και το τρίτο άτομο στο οποίο πήρε μέρος στη συμπλοκή.

Στους συλληφθέντες δεν εντοπίστηκαν μετά από σωματική έρευνα τα πτυσσόμενα μαχαίρια ενώ και για τους τρεις, που αρνήθηκαν τα ισχυριζόμενα και τις κατηγορίες του συμμαθητή τους, ακολουθήθηκε η αυτόφωρη διαδικασία.

Αύριο ο σύλλογος των καθηγητών του σχολείου αναμένεται να συνεδριάσει, προκειμένου να ακολουθηθεί η πειθαρχική διαδικασία για τους τρεις μαθητές. Σημειώνεται ότι το πρώτο ΕΠ.ΑΛ Κορυδαλλού είναι ένα από τα μεγαλύτερα σχολεία της Ελλάδας στο οποίο φοιτούν 650 μαθητές και έχει διακριθεί πολλές φορές για τις δυνατότητες των μαθητών του.