Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική έρευνα, του τμήματος Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας η ανθρωποκτονία 67χρονης, που διαπράχθηκε στις 28-4-2015 στο πλυσταριό του σπιτιού της στα Καμίνια. Ο θάνατός της επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από βαρείες κακώσεις που είχαν προκληθεί από αιχμηρό αντικείμενο.

Δράστης ήταν ο 76χρονος εν διαστάσει σύζυγος της, ο οποίος μετά την πράξη του εξαφανίστηκε, αφήνοντας σχετικό σημείωμα. Την 9-9-2015, ο 76χρονος  βρέθηκε νεκρός, σε προχωρημένη σήψη, σε βραχώδη ορεινή περιοχή στην ευρύτερη περιοχή Κύμης Ευβοίας. Στην παλάμη του αριστερού του χεριού βρέθηκε ένα μονόκαννο όπλο. Ο θάνατός του επήλθε, σύμφωνα με την ιατροδικαστική εξέταση, από κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που προκλήθηκαν από φυσίγγιο κυνηγετικού όπλου.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο 76χρονος είχε σχεδιάσει με λεπτομέρεια τη δολοφονία της 67χρονης και για τον σκοπό αυτό είχε διανοίξει υπόγειο τούνελ από το σπίτι του, το οποίο κατάληγε στο σπίτι του θύματος και μέσω του οποίου εισήλθε σε αυτό.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πειραιώς.