Τα ονόματα τριών εκ των πέντε ατόμων, που κατηγορούνται για απάτη, ύψους 80.000 και πλέον ευρώ, μέσω εταιρίας – «πυραμίδα» έδωσε στη δημοσιότητα η Αστυνομία, κατόπιν σχετικής εισαγγελικής διάταξης. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε στη Θεσσαλονίκη, θύματα δεκάδες επιχειρηματίες.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Αστυνομίας, πρόκειται για τον 50χρονο Αυστριακό υπήκοο Herbert Teissel,του Herbert και της Christine, ο οποίος γεννήθηκε στην Αυστρία, την 46χρονη σύζυγό του Anna Teissel, του Stanislaw και της Maria, υπηκόου Αυστρίας, η οποία γεννήθηκε στην Πολωνία, όπως επίσης τον 54χρονο Φωκίωνα Φουντουκίδη, του Γεωργίου και της Γλυκερίας, γεννημένου στην Τριάδα Σερρών.

Οι αστυνομικές αρχές δημοσιοποίησαν τα στοιχεία των τριών κατηγορουμένων, με το σκεπτικό ότι είναι πιθανόν να έπεσαν θύματα απάτης και άλλα άτομα. Στο πλαίσιο αυτό, για οποιαδήποτε πληροφορία, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνήσουν με το τμήμα Προστασίας Περιουσιακών Δικαιωμάτων της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης στα τηλέφωνα 2310-388354 και 2310-388350, ενώ διευκρινίζεται ότι εξασφαλίζεται η ανωνυμία και το απόρρητο της συνομιλίας.

Υπενθυμίζεται, ότι για την υπόθεση, την εξιχνίαση της οποίας ανακοίνωσε η ΕΛ.ΑΣ. το περασμένο Σάββατο, σχηματίστηκε δικογραφία για κακουργηματική απάτη σε βάρος των εμπλεκόμενων προσώπων, των τριών παραπάνω και δύο ακόμη Ελλήνων (52 και 58 ετών).