Σε 10.000 ευρώ ανέρχεται τελικά η λεία των ληστών που «χτύπησαν» το πρωί το υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στο Μώλο Φθιώτιδας. Οι τέσσερις ληστές μάλιστα, όπως αναφέρουν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι γιατί οι υπάλληλοι καθυστερούσαν να τους δώσουν τα χρήματα και έφυγαν από την τράπεζα βρίζοντας.

Η ληστεία έγινε στις 8:20 το πρωί. Οι τέσσερις δράστες έφτασαν με ένα λευκό Honda Civic έξω από την τράπεζα και ενώ ο οδηγός περίμενε με αναμμένη τη μηχανή, οι τρεις συνεργοί του εισέβαλαν στην τράπεζα, κρατώντας καλάσνικοφ. Οι δύο μάλιστα δεν είχαν καλυμμένα τα πρόσωπά τους.

Πήγαν κατευθείαν στο ταμείο ζητώντας χρήματα, πήραν όσα βρήκαν μπροστά τους, ενώ παράλληλα πίεζαν τον υπάλληλο να τους δώσει και άλλα χρήματα. Λίγα λεπτά αργότερα έφυγαν ιδιαίτερα εκνευρισμένοι, βρίζοντας. Όταν μάλιστα ο ιδιοκτήτης καταστήματος που βρίσκεται δίπλα στην τράπεζα προσπάθησε να δει τι ακριβώς συμβαίνει, ο οδηγός που βρίσκονταν στο αυτοκίνητο τον απείλησε για να απομακρυνθεί.

Οι δράστες πρόλαβαν και διέφυγαν, αν και αμέσως σήμανε συναγερμός. Εγκατέλειψαν το αυτοκίνητο ακριβώς έξω από το Μώλο και εξαφανίστηκαν με δύο, πιθανότατα, άλλα οχήματα.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το λευκό Honda Civic είχε κλαπεί από τους Αγίους Αναργύρους στην Αθήνα.
Παρά τα μπλόκα της αστυνομίας, οι ληστές παραμένουν άφαντοι.