Δύο απαγωγές, ένας αποτυχημένος έρωτας και ένα δυστύχημα συνθέτουν μέχρι τώρα το σκηνικό μιας υπόθεσης που συγκλονίζει τα Χανιά. Λίγο νωρίτερα ένας 20χρονος που είχε απαγάγει την “καλή” του πριν από 2 χρόνια την απήγαγε ξανά μπροστά στα μάτια του αδελφού της.

Το ζευγάρι συζούσε από το 2009 όταν για πρώτη φορά ο 20χρονος είχε απαγάγει την κοπέλα. Πριν από λίγες ημέρες όμως τσακώθηκαν και εκείνη γύρισε στους δικούς της.

Σήμερα το μεσημέρι ο 20χρονος που παρακολουθούσε τις κινήσεις της «εμβόλισε»στην οδό Περιβολιών με το αυτοκίνητο του την μοτοσικλέτα στην οποία επέβαιναν η κοπέλα και ο αδελφός της. Το δίκυκλο κατέληξε κάτω απο ένα σταθμευμένο αγροτικό όχημα ενώ η 17χρονη με τον αδελφό της βρέθηκαν στο οδόστρωμα ελαφρά τραυματισμένοι. Ο 20χρονος βγήκε από το αυτοκίνητο, άρπαξε την κοπέλα, την έβαλε στο όχημα του και τράπηκε σε φυγή αναπτύσσοντας μεγάλη ταχύτητα.

Λίγο αργότερα συγγενής του νεαρού ειδοποίησε την ΕΛ.ΑΣ. ότι η κοπέλα βρίσκεται στο σπίτι του προκειμένου να έρθουν οι γονείς της να την παραλάβουν ενώ ο 20χρονος έχει εξαφανιστεί και αναζητείται. Η οικογένεια της 20χρονης απειλεί με βεντέτα.