«Το ΠΑΣΟΚ δεν θα γίνει δεκανίκι οποιουδήποτε», υπογράμμισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Κινήματος στην πλατεία Συντάγματος για τις εκλογές 2012.

Ο κ. Βενιζέλος είπε ότι το ΠΑΣΟΚ είναι το μόνο κόμμα που έχει ρεαλιστικό σχέδιο, το μόνο που οδηγεί στην υπέρβαση του Μνημονίου και επέκρινε την ΝΔ, λέγοντας ότι αυτοί που άφησαν συντρίμμια στην χώρα, δεν προχώρησαν ούτε σε ίχνος αυτοκριτικής, αλλά έχουν και το «θράσος να ζητούν να κυβερνήσουν αυτοδύναμα».

Ο κ. Βενιζέλος επέκρινε επίσης και τον ΣΥ.ΡΙΖ.Α μιλώντας για «μικρόβιο αλαζονείας που μεταδίδεται από την ΝΔ» και επισήμανε ότι αυτά που λέει ο ΣΥ.ΡΙΖ.Α «μας οδηγούν ακαριαία έξω από την Ευρώπη, όχι γιατί θα μας διώξουν, αλλά γιατί για να επιβιώσουμε θα παρακαλάμε να μας διώξουν».

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι η ελληνική κοινωνία δεν πρέπει να οδηγηθεί στον εκφασισμό, ενώ τονίζοντας ότι «κανείς πλέον δεν μπορεί να πει ότι δεν ξέρει τι συμβαίνει», υπογράμμισε ότι «την Κυριακή κάθε πολίτης που θέλει να μείνουμε στην Ευρώπη και στο ευρώ πρέπει στην κάλπη να στηρίξει το ΠΑΣΟΚ».