Την ανάγκη η ΝΔ να εκφράσει πλέον το σύνολο της φιλοευρωπαϊκής θέσης και να πάει στο φυσικό της εύρος της κεντροδεξιάς που υπερβαίνει το 40%, τόνισε ο βουλευτής της ΝΔ, Νίκος Δένδιας, μιλώντας σήμερα στην πρωινή εκπομπή του Mega.

Ο κ. Δένδιας σημείωσε επίσης ότι το κόμμα υπέστη ήττα στρατηγική τον Ιανουάριο και υπενθύμισε ότι είχε ταχθεί από τότε υπέρ της αναγνώρισης αυτής της ήττας και της ανάγκης ανάλυσης των αιτιών της να συζητήσουμε αλλά και της αναμόρφωσης του τρόπου που απευθύνεται στην κοινωνία.

Η άλλη άποψη είπε έλεγε ότι το κόμμα δεν έχασε αλλά το αποτέλεσμα ήταν επικοινωνιακό και στην επόμενη ευκαιρία ο λαός θα καταλάβει «και θα μας ζητήσει και συγνώμη για το λάθος», κάτι που όπως είπε απεδείχθη ότι μάλλον δεν ήταν έτσι.

Σημείωσε ότι σέβεται τον απελθόντα πρόεδρο της ΝΔ και αποκάλυψε ότι τον κάλεσε μετά τις εκλογές και είχαν μια βραχεία συνάντηση. Ο κ. Δένδιας τόνισε ότι του εξέθεσε την άποψή του, η οποία όμως όπως είπε προφανώς και τον στεναχώρησε και από τότε δεν επικοινώνησαν καθόλου.