Χαμός επικράτησε το πρωί στο στούντιο του Mega και στην πρωινή εκπομπή που παρουσιάζει ο Δημήτρης Καμπουράκης με τον Γιώργο Οικονομέα.

Η τηλεοπτική κάλυψη του δημοψηφίσματος προκάλεσε έναν έντονο καβγά που μάλιστα είχε μεγάλη διάρκεια ανάμεσα στον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ Νίκο Φίλη και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Γιώργο Οικονομέα.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ κατηγόρησε τους δυο δημοσιογράφους ότι το κανάλι στο οποίο εργάζονται καθώς και άλλα κανάλια, δεν καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Όχι» όσο καλύπτουν τις εκδηλώσεις υπέρ του «Ναι», αλλά χρονικά υπερτερούν όλα όσα έχουν να κάνουν με το «ναι».

«Κάνετε επιλεκτική ενημέρωση» τους είπε, αλλά και ότι δημοσιογράφος του καναλιού έσπρωξε συνταξιούχο.

Επικράτησε πανικός και κάποια στιγμή ο Δημήτρης Καμπουράκης είπε στον Νίκο Φίλη πως «40 χρόνια δημοσιογράφος σε κομματικό όργανο ήσουν, δεν θα μου πουλήσεις εμένα μούρη».

«Το κανάλι σας είναι πηγή παραπληροφόρησης» είπε ο κ. Φίλης με τον Οικονομέα να απαντά : «Αυτό που κάνεις είναι φασισμός».

«Δεν είναι προσωπική επίθεση, είναι για το κανάλι» του αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά ο παρουσιαστής της εκπομπής επέμεινε: «Σαν πολιτικό σε σέβομαι, σέβομαι τις απόψεις σου, έστω κι αν είναι φασιστικές, σαν δημοσιογράφος θα έπρεπε να ντρέπεσαι».

«Να ντρέπομαι με το όργιο παραπληροφόρησης και χούντας; Σε κάθε πάνελ είναι τρεις υπέρ του “Ναι” και 1 υπέρ του “Οχι”. Ακόμα και σήμερα 2-1 είστε!» είπε ο κ. Φίλης.

Δείτε το βίντεο με ολόκληρο τον καβγά