Οπισθοφυλακή της μεταπολίτευσης χαρακτήρισε το ΣΥΡΙΖΑ ο βουλευτής Β’ Αθηνών και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του Ποταμιού, Χάρης Θεοχάρης μιλώντας το πρωί στον τηλεοπτικό σταθμό Alpha.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η οπισθοφυλακή της μεταπολίτευσης και βρίσκεται σε ευθεία γραμμή με τις προηγούμενες κυβερνήσεις» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Θεοχάρης είπε ότι η κυβέρνηση πρέπει να ωριμάσει τη στάση της και επισήμανε ότι οι εταίροι έχουν τον χρόνο με το μέρος τους.

«Σήμερα η μη επιστροφή φόρων, η μη πληρωμή των προμηθευτών του Δημοσίου είναι εσωτερική στάση πληρωμών. Ο Αν. Υπουργός κ. Μάρδας έχει αποστείλει επιστολή προς την ΤτΕ για μη εκτέλεση δικαστικών αποφάσεων. Το μόνο που πληρώνεται ακόμη είναι οι μισθοί και συντάξεις, αλλά και εκεί είχαμε φαινόμενα όπως η τριήμερη καθυστέρηση πληρωμής των εργαζομένων στον ΟΠΕΚΕΠΕ και η τρίωρη καθυστέρηση καταβολής συντάξεων. Είναι σαφές ότι η Κυβέρνηση πρέπει να ωριμάσει τη στάση της. Αντ´ αυτού συζητάει για να πείσει το εσωτερικό του κόμματος. Οι εταίροι έχουν τον χρόνο με το μέρος τους» πρόσθεσε.