Να μην κάνει ούτε βήμα πίσω από τις προεκλογικές δεσμεύσεις του ΣΥΡΙΖΑ, καλεί ο Μανώλης Γλέζος την κυβέρνηση.

«Πρέπει να είμαστε απόλυτα ταυτισμένοι με τη βούληση του λαού για να βρει η πατρίδα μας το δρόμο προς το μέλλον» τόνισε ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, που επίσης κάλεσε τον καθένα «να εγκαλέσει από τώρα την κυβέρνηση να μην κάνει πίσω».

Πρέπει να είμαστε πιστοί στις προεκλογικές μας εξαγγελίες, να μην γίνει ούτε ένα βήμα πίσω, γιατί σε μια τέτοια περίπτωση, «ο αντίπαλος εκμεταλλεύεται την αδυναμία σου και δεν θα σε αφήσει σε χλωρό κλαρί», όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Γλέζος – μιλώντας στον ΑΝΤ1 –  αναφέρθηκε στο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων και είπε: «Εδώ στη Γερμανία, συντελείται μια διεργασία, γύρω από το θέμα των οφειλών της Γερμανίας, καταπληκτική. Παίρνουν οι ίδιοι οι Γερμανοί στα χέρια τους την υπόθεση».

«Ήδη», πρόσθεσε το ιστορικό στέλεχος της Αριστεράς, «φτιάχτηκε επιτροπή στο Χανάου, φτιάχτηκε επιτροπή στη Φρανκφούρτη, διευρύνθηκε η επιτροπή που προϋπήρχε από το 2001 στο Αμβούργο. Απόψε το βράδυ έχουμε συγκέντρωση με τους αντιφασίστες του Βερολίνου και ευελπιστώ θα γίνει επιτροπή».