Με ειρωνεία σχολίασε ο Άδωνις Γεωργιάδης, δημοσίευμα που θέλει το Γιάννη Βαρουφάκη να είχε δείπνο με τον Τζορτζ Σόρος το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, αφού ανέβασε στο λογαριασμό που διατηρεί στο Twitter φωτογραφία με το επίμαχο δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής», ανάρτησε και άλλο tweet με σύνδεσμο σε βίντεο όπου ο Πάνος Καμμένος κατηγορεί τον Σόρος για τα CDS, επισημαίνοντας έτσι την αντίφαση.

«Το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Βαρουφάκης είχε την ευκαιρία να συζητήσει τη διαπραγματευτική τακτική της ελληνικής κυβέρνησης με το γνωστό γκουρού Τζορτζ Σόρος και άλλους διακεκριμένους συνδαιτυμόνες. Το κλειστό τραπέζι έγινε στο Βερολίνο στο ξενοδοχείο Aldon και το βασικό που πήραν μαζί τους οι παρευρισκόμενοι ως συμπέρασμα είναι ότι η Αθήνα θα “μπλοφάρει” μέχρι τέλους, απειλώντας να μην πληρώσει κάποια από τις επόμενες δόσεις προς το ΔΝΤ», σημειώνει το δημοσίευμα της «Καθημερινής της Κυριακής» και συνεχίζει:

«Ο κ. Βαρουφάκης είχε μιλήσει στο συνέδριο που οργάνωσε το think tank του κ. Σόρος, με το οποίο συνεργάζονται και όλοι οι βασικοί σύμβουλοι της κυβέρνησης για τη διαπραγμάτευση, οι καθηγητές Τζόσεφ Στίγκλιτζ, Τζέιμς Γκαλμπρέιθ και Τζέφρι Σακς. Οι παλαιότεροι ενθυμούνται πως αυτή ήταν η ίδια άτυπη ομάδα που συμβούλευε τον κ. Γιώργο Παπανδρέου κατά την περίοδο της διαπραγμάτευσης πριν από το Μνημόνιο».

Παρακάτω μπορείτε να δείτε το βίντεο με τον Πάνο Καμμένο που ανάρτησε ο Γεωργιάδης, καθώς και τα δύο σχετικά tweets…