Λάθος χαρακτήρισε ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης την αποχώρηση της Νέας Δημοκρατίας από τη Βουλή λόγω της παρέμβασης του κ. Κατρούγκαλου.

«Θα έπρεπε να είχαμε αποχωρήσει όταν η πρόεδρος της Βουλής είπε στον αρχηγό της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να καθίσει κάτω» είπε ο κ. Κακλαμάνης, μιλώντας στα «Παραπολιτικά 90,1», εκφράζοντας παράλληλα τη διαφωνία του με την κατάθεση πρότασης μομφής στο πρόσωπο της Ζωής Κωνσταντοπούλου λέγοντας πως σε δύο μόνον μήνες θητείας δεν χρειάζεται.

Ο κ. Κακλαμάνης εξαπέλυσε νέα επίθεση στον πρωθυπουργό επισημαίνοντας ότι «περίμενε να βάλει στο τραπέζι τις περικοπές σε μισθούς και στις συντάξεις για τις οποίες όλοι θα έλεγαν όχι και έτσι θα πήγαινε με άλλον αέρα στις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους».

«Να μην παριστάνει το ήρωα ο κ. Τσίπρας. Φαίνεται ότι θα υπογράψει χειρότερα μέτρα από αυτά που περιλάμβανε το mail Χαρδούβελη» είπε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε ότι κατά τη χθεσινή του ομιλία στη Βουλή απευθύνθηκε στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ και όχι στον ελληνικό λαό.

Υπογράμμισε, τέλος, ότι η ΝΔ πρέπει «να πει στα ίσια που έγιναν λάθη». «Άλλο πράγμα είναι να είμαστε ευρωλιγούρηδες κι άλλο ότι είμαστε ευρωπαϊκό κόμμα», σημείωσε.