Ενοχλημένος εμφανίζεται ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης, τόσο από τη δήλωση του αναπληρωτή υπουργού Περιβάλλοντος, Γιάννη Τσιρώνη για τα σκουπίδια της Τρίπολης, όσο και από τον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη, Γιάννη Πανούση, που επισκέφθηκε την Παρασκευή την Πελοπόννησο και δεν συναντήθηκε μαζί του.

Ειδικότερα, σχολιάζοντας τη δήλωση του κ. Τσιρώνη, ο περιφερειάρχης τόνισε: «Ουδέποτε συναντήθηκε μαζί μου, ουδέποτε ήρθε σε επικοινωνία μαζί μου».

Αναφορικά με την επίσκεψη στην Πελοπόννησο του αναπληρωτή υπουργού Προστασίας του Πολίτη, ο περιφερειάρχης δήλωσε ότι «η συμπεριφορά του προσομοιάζει με αυτή του προκατόχου του, κ. Κικίλια, ο οποίος αντί να εστιάζει στην αποτελεσματικότητα των συνεργασιών με τους θεσμικούς φορείς, αρκέστηκε σε επισκέψεις σε φίλα προσκείμενους κομματικά, δημάρχους και κομματικές οργανώσεις. Την ίδια τακτική ακολούθησε και ο κ. Πανούσης κατά την επίσκεψή του στην έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, ο οποίος θεώρησε σκόπιμο να μη συναντηθεί με την περιφερειακή Αρχή, τη στιγμή μάλιστα που τα έργα υποδομής των υπηρεσιών του χρηματοδοτούνται από το πρόγραμμα ΕΣΠΑ της Περιφέρειας και όχι μόνο».