Σφοδρή επίθεση στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη εξαπέλυσε μέσω Twitter ο Θάνος Τζήμερος, στον απόηχο των δραματικών εξελίξεων με το Βαγγέλη Γιακουμάκη.

Συγκεκριμένα, ο κ. Τζήμερος με ένα καυστικό tweet καλεί τον Κρητικό βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας να κάνει μία ακόμη παρέμβαση για την περίπτωση της Γαλακτοκομικής Σχολής Ιωαννίνων.

«Μαρκογιαννάκη, χτύπα κι ένα τηλέφωνο τώρα στην Αστυνομία Ιωαννίνων να πέσουν στα μαλακά οι προστατευόμενοί σου.» σημείωσε χαρακτηριστικά ο κ. Τζήμερος.

Παρέμβαση Μαρκογιαννάκη στη Γαλακτοκομική Σχολή

Την ώρα που το θρίλερ με την εξαφάνιση Γιακουμάκη βρισκόταν σε πλήρη εξέλιξη, με αφορμή σχετική καταγγελία της Έλενας Ακρίτα, αυξήθηκαν οι φήμες για παρέμβαση γνωστού υπουργού στην υπόθεση. Από το σάλο που δημιουργήθηκε οι φήμες κατέληξαν στον Χρήστο Μαρκογιαννάκη.

Ο βουλευτής της ΝΔ, βγήκε δημόσια και παραδέχεται ότι μεσολάβησε στη Γαλακτοκομική Σχολή Ιωαννίνων για λογαριασμό κάποιου φοιτητή, το οποίο όμως δεν έχει καμία σχέση με την εξαφάνιση του άτυχου Βαγγέλη.
«Οι γονείς του παιδιού με παρακάλεσαν να πω μία κουβέντα γιατί το παιδί τους είχε κάνει μία αταξία και πήγαν να το διώξουν» είχε πει ο κ. Μαρκογιαννάκης μιλώντας στο Mega, διευκρινίζοντας ότι είχε ζωγραφίσει σε έναν τοίχο την Κρήτη και δίπλα είχε γράψει το όνομα του χωριού από το οποίο κατάγεται.

Παράλληλα, ο κρητικός βουλευτής της ΝΔ, σημείωσε επικαλούμενος ότι πρόκειται για φτωχούς ανθρώπους, ότι επικοινώνησε με τον διευθυντή της Γαλακτοκομικής Σχολής, ο οποίος σύμφωνα με τα όσα ανέφερε ο κ. Μαρκογιαννάκης απέκρουσε την παράκληση ενοχλημένος.

«Κακώς πήρα τηλέφωνο τον άνθρωπο, να πάει ο μικρός να ζητήσει συγνώμη και να βάψει τον τοίχο» διεμήνυσε σύμφωνα με δηλώσεις του ιδίου ο κ. Μαρκογιαννάκης στους γονείς του παιδιού, το οποίο θα έδιωχναν από τη Σχολή στα Ιωάννινα.