Παρέλαση την 25η Μαρτίου χωρίς κιγκλιδώματα, εξέδρα που δεν θα είναι υπερυψωμένη αλλά και πασχαλιάτικο τραπέζι στο άλσος Στρατού για άνεργους και όσους αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα ανακοίνωσε μιλώντας σε δημοσιογράφους ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος.

«Για πρώτη φορά μετά από το 2010 οι Αθηναίοι θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν την παρέλαση ελεύθερα και όπως πρέπει τη παρέλαση της 25ης Μαρτίου» τόνισε ο κ. Καμμένος ο οποίος αποκάλυψε πως στην παρέλαση θα συμμετάσχουν και δυο τάγματα εθνοφυλακής από Έβρο και Δωδεκάνησα αλλά και πως η εξέδρα των επισήμων δεν θα είναι υπερυψωμένη!

«Αν θυμηθούμε την παρέλαση του 2012 όπου στρατιωτικές δυνάμεις με τον μανδύα “σκηνικού” για τις εκδηλώσεις των 100 χρόνων για τους Βαλκανικούς συμμετείχαν επί της ουσίας σε μέτρα τάξης ,το να ζήσουμε παρέλαση χωρίς καν κιγκλιδώματα είναι …επανάσταση» σημείωσε με νόημα ο κ. Καμμένος ο οποίος ανακοίνωσε ακόμη ότι το Πάσχα το ΥΠΕΘΑ θα αναλάβει να «στρώσει πασχαλιάτικο τραπέζι» στο άλσος Στρατού, στο Γουδή όπου θα μπορέσουν οι πολίτες άνεργοι με οικονομικά προβλήματα να γιορτάσουν με τις οικογένειές τους.