Στα όσα συζητήθηκαν στη χθεσινή συνεδρίασης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ν.Δ. αναφέρθηκε σήμερα ο βουλευτής της ΝΔ, Νικήτας Κακλαμάνης, μιλώντας στον Real FM.

Απαντώντας στο αν τέθηκε ζήτημα αλλαγής ηγεσίας, ο κ. Κακλαμάνης απάντησε κατηγορηματικά: «Δεν έθεσε ουδείς εκ των φιλοδοξούντων θέμα χθες».

Για την πρόταση σύγκλησης έκτακτου συνεδρίου ο αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής της Ν.Δ. ανέφερε: «Εκεί ο κ. Σαμαράς δεν δεσμεύτηκε. Η δική του η πρόταση ήταν για εθνική συνδιάσκεψη. Το θεωρώ περιττή πολυτέλεια. Όχι ότι είναι κακό, αλλά είναι ένα όργανο το οποίο δεν αποφασίζει. Για οτιδήποτε και για την παραμικρή αλλαγή του καταστατικού η εθνική συνδιάσκεψη δεν αποφασίζει».

«Υιοθέτησε κατά 50% τη δική μου πρόταση, να προηγηθούν του εκτάκτου συνεδρίου έξι έως επτά περιφερειακές, ανοιχτές διασκέψεις, δηλαδή όχι με μέλη του κόμματος ανοιχτές στην κοινωνία, και στο τέλος αυτής της πορείας, που δεν μπορεί να κρατήσει πάνω από δύο μήνες, να γίνει το έκτακτο συνέδριο. Εγώ θα επιμείνω και την Κυριακή ότι πρέπει ο πρόεδρος να υιοθετήσει πλήρως την πρόταση του εκτάκτου συνεδρίου», συμπλήρωσε.