Newsbeast | Ειδήσεις και νέα από την Ελλάδα και τον Κόσμο.

Η στρατιωτική μυστική υπηρεσία που θέλει να φτιάξει ο Π. Καμμένος

Τα σχέδιο του νέου υπουργού Άμυνας και για τη θητεία


ΠΟΛΙΤΙΚΗ
11:28
08/02/2015
Η στρατιωτική μυστική υπηρεσία που θέλει να φτιάξει ο Π. Καμμένος
27
loading

Η δημιουργία στρατιωτικού σώματος οικονομικών ελεγκτών, η συγκρότηση στρατιωτικής μυστικής υπηρεσίας (Military Intelligence Service), η υποχρεωτική επτάμηνη θητεία στα σύνορα, η κατάργηση ή υποβάθμιση της λειτουργίας στρατιωτικών μονάδων που βρίσκονται στην Κεντρική Ελλάδα και στην Πελοπόννησο, η παράταση της θητείας όσων θελήσουν να ακολουθήσουν επαγγελματική θητεία, η ανασυγκρότηση των στρατιωτικών σχηματισμών, η εξάλειψη της γραφειοκρατίας και του ρουσφετιού, η αναβάθμιση των στρατιωτικών παρελάσεων, η αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών για τις Ένοπλες δυνάμεις, η κατάργηση των δεξιώσεων, του… γρηγορόσημου, καθώς και της Γενικής Διεύθυνσης εξοπλισμών περιλαμβάνονται στο κυβερνητικό πρόγραμμα για το υπουργείο Εθνικής άμυνας, έτσι όπως το έχει σχεδιάσει ο υπουργός (και πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ.) Πάνος Καμμένος.

Όπως γράφει σήμερα «Το Βήμα», για πρώτη φορά συστήνεται στρατιωτική μυστική υπηρεσία, η οποία δεν θα έχει σχέση με τα πάλαι ποτέ «Α2» των επιτελείων που τόσο πολύ είχαν ταλαιπωρήσει τους δημοκρατικούς πολίτες, κυρίως στη διάρκεια της χούντας, αφού ήλεγχαν κυρίως τα φρονήματά τους. Η μυστική στρατιωτική υπηρεσία θα λειτουργεί ανεξάρτητα από την ΕΥΠ, θα είναι στελεχωμένη από εξειδικευμένους στρατιωτικούς (που θα βρίσκονται σε ξεχωριστή επετηρίδα) και θα ασχολείται αυστηρά με τη συλλογή στρατιωτικών πληροφοριών που θα έχουν να κάνουν με την άμυνα της χώρας, όπως εξηγεί ο υπουργός.

Κατά τον κ. Καμμένο, τέτοιου είδους υπηρεσίες λειτουργούν στους προηγμένους στρατούς του κόσμου.

ΚΑΝΤΕ LIKE ΣΤΟ NEWSBEAST.GR

27
σχόλια
 1. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΕΦΕΔΡΙΚΌ ΣΩΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛΙΝΟΎ ΣΤΡΑΤΟΥ Η ΕΛΛΑΣ ΔΥΣΤΗΧΩΣ! ΕΊΣ ΟΙΩΝΟΣ ΚΑΛΟΣ ΑΜΥΝΕΣΘΑΙ ΠΕΡΙ ΠΑΤΡΙΣ! ΜΑ ΒΕΒΑΊΩΣ ΕΊΝΑΙ Κ ΚΑΛΟ ΝΑ ΠΡΟΜΑΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΧΏΡΑ ΣΟΥ, ΑΛΛΑ ΣΤΗ ΠΡΟΚΕΙΜΈΝΗ ΌΤΙ ΘΈΛΕΙ Η ΝΕΑ ΤΑΞΗ ΠΡΑΓΜΆΤΩΝ ΜΆΣ ΚΑΝΕΙ! !Ε ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΌΛΟΙ ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΊ ΙΚΑΡΟΙ Ε.Α ΣΤΙΣ ΜΗΝΙΑΙΕΣ ΤΟΥΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΊΕΣ Κ ΣΤΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΚΡΟΥΟΥΝ ΤΟ ΚΩΔΩΝΑ ΤΟΥ ΚΙΝΔΎΝΟΥ 'ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ! Ε ΌΧΙ!

 2. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΩΡΑΊΟ [...] ΜΆΣ ΔΙΑΦΗΜΊΖΕΤΕ ΠΆΝΤΩΣ!ΚΆΤΩΘΕΝ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ! !

 3. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΝΤΡΈΠΟΜΑΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ! ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ! !ΑΝΕΛ ΦΙΛΑΡΑΚΟ Κ ΚΟΜΜΑ ΈΦΤΙΑΞΕ! ΟΛΑ ΤΥΧΑΙΑ; Ε ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ! !

 4. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΕΜ ΕΊΠΑΜΕ Ο ΠΕΝΤΑΓΩΝΑΚΙΑΣ ΤΟΥ ΑΚΗ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΥ! !

 5. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  Μόνο που πρωθυπουργός είναι ο τσιπρας κ τον είδα με άριστους εναγγαλισμους μα ψήσε ι το νταβοτογλου! Αχ ρε τσιπρα Αριστερε! Ζήτω ο μαρξ ζητω ο Κεμάλ; Αταξικοι προλετάριοι της Τουρκίας, φάτε την Ελλάδα! Να Δεκα κε τσιπρα! Αυτα μαθαινετε στη νεολαια σας;

 6. avatar ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ

  ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ! ΑΥΞΆΝΟΝΤΑΙ ΟΜΩΣ! Κ ΚΕ [...] ΣΆΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΏ ΌΤΙ Ο ΑΛΈΞΑΝΔΡΟΣ ΟΥΔΈΠΟΤΕ ΤΡΆΒΗΞΕ ΑΠΌ ΤΟ ΑΥΤΊ ΤΟΝ ΚΑΤΑΤΡΕΓΜΕΝΟ ΙΟΥΑΔΙΚΟ ΛΑΌ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΆΣΧΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΎΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΑΡΑ Ο ΑΝΤΊΟΧΟΣ Ο Δ ' ΕΤΡΕΞΕ ΛΊΓΟ ΤΟΝ ΙΟΥΑΔΙΚΟ ΛΑΌ! ΘΑ ΣΆΣ ΠΑΡΑΚΑΛΈΣΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ

 7. avatar ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ

  ΔΕΗ 'ΓΙΑ ΤΑ ΝΗΣΙΆ 138 ΕΥΡΏ ΠΑΡΑΚΑΛΏ! ΠΑΡΑΚΑΜΠΤΩ ΠΟΛΥΤΕΚΝΟΥΣ! ΑΠΌ 640 ΕΥΡΏ ΠΕΡΙΠΟΥ! Κ ΔΕ ΤΑ ΔΙΝΩ ΚΑΛΎΤΕΡΑ ΣΕ ΕΛΛΗΝΑ ΠΟΥ ΠΕΙΝΆΕΙ ΚΕ ΚΑΤΡΟΥΓΚΑΛΕ; ΑΝΤΈ ΣΆΣ ΠΑΡΑΚΑΛΏ ΜΗ ΔΟΥΛΕΎΕΤΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΌ! ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ ΣΤΑ ΠΕΤΡΈΛΑΙΑ ΤΉΣ ΣΑΟΥΔΙΚΉΣ ΑΡΑΒΙΑΣ Η ΤΗΣ ΜΟΣΟΥΛΗΣ Η Λ ΤΟΥ ΚΑΤΑΡ ΑΚΟΜΗ Η Κ ΤΑ ΓΝΩΣΤΆ ΠΛΈΟΝ ΛΕΒΙΆΘΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ΟΠΩΣΔΉΠΟΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΧΏΡΟ ΤΗΣ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗΣ Κ ΕΝΑΣ ΔΙΑΙΤΗΤΉΣ ΧΩΡΊΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΆΕΙ ΤΟ ΠΡΆΓΜΑ ΚΕΡΔΙΣΜΈΝΟ ΤΟ ΙΣΛΆΜ ΠΑΛΙ ΘΑ ΒΓΕΙ Κ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΧΩΡΑ! Ε ΟΧΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΦΕΔΡΙΚΌ ΣΏΜΑ ΞΈΝΩΝ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΏΝ! ΑΥΤΑ! Κ Ο ΝΟΏΝ ΝΟΕΙΤΩ! ΏΣ ΠΟΤΕ Η ΕΛΛΆΔΑ ΘΑ ΞΕΨΥΧΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΡΥΚΤΌ ΤΉΣ ΠΛΟΥΤΟ; ΤΟ ΣΚΕΦΤΉΚΑΤΕ ΠΟΤΕ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΓΙΑ ΠΡΩ ΤΟΝ ΑΣΑΝΤ; ΩΙΜΕΕΕΕΕ! ΓΙΑ ΠΕΙΤΕ ΤΟ ΟΣΜΙΟ ΣΕ ΠΟΙΕΣ ΧΩΡΕΣ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΌΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΡΥΤΗ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΌ ΚΑΎΣΙΜΟ, ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΎ ΑΙΓΑΙΟΥ Κ ΣΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΑΛΛΑ ΔΕ ΛΈΩ! ΤΟ ΜΌΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΑΠΟΡΩ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΞΗΣ 'ΓΙΑΤΙ Ο ΚΙΣΙΤΖΕΡ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΝΟΜΙΚΑ ΑΠΌ ΤΙΣ ΚΥΠΡΙΑΚΕΣ ΑΡΧΕΣ Κ ΑΡΧΕΣ (ΘΥΜΑΤΩΝ ) ΆΛΛΩΝ ΧΩΡΩΝ, ΕΝΩ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ ΟΧΙ; ΑΥΤΆ Λ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ! ΤΟ ΝΑ ΓΡΆΦΕΙ Ο ΚΟΣ ΠΕΡΙ 3ΠΠ, ΩΡΑΙΟΣ ΕΊΝΑΙ! ΑΝΑΡΩΤΉΘΗΚΕ ΚΆΝΕΙΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ Ο ΑΓΑΠΗΤΌΣ ΧΕΝΡΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΆ;

 8. avatar ΓΕΏΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ

  Ε ΟΧΙ Κ ΝΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΩ! ΧΑΧΑ! !!ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΣΕΙΣ! !ΣΚΈΦΤΗΚΑ ΚΆΤΙ ΤΟ ΚΑΤΈΘΕΣΑ Κ ΒΓΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΠΈΡΑΣΜΑ 'Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΛΈΟΝ ΕΧΕΙ ΤΑΣΕΙΣ ΑΥΤΟΚΤΟΝΊΑΣ!

  1. avatar George Xouxlias

   ΣΑΣ βαρέθηκα!

 9. avatar Γεωργιος κων/ντινος χουχλιας

  Αεί τα επιγεγνομενα κρατει κε καμμενε! Μηπως είναι αργα κε μου;

 10. avatar Γεωργιος κων/ντινος χουχλιας

  ΒΑΣΟΥΛΙ ΕΆΝ ΑΝΑΦΈΡΕΣΑΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΕΙΠΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΔΕ ΤΡΟΛΑΡΩ ΚΑΘΌΛΟΥ ΦΙΛΕ ΜΟΥ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΠΑΝΤΩΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΤΕ ΤΟ ΚΟ ΣΑΜΜΥ ΜΕ ΚΑΚΥΨΗ! ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ!!ΚΑΝΕΝΑΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΕΣΤΩ ΤΗΣ ΕΥΠ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΉΣΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΝΕΠΤΥΞΑ;Ε ΝΑΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ! !ΛΕΣ Κ ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΌ ΑΥΤΟΣ Ο ΆΝΘΡΩΠΟΣ! ΕΡΧΌΜΕΝΟΣ ΑΠΌ ΚΥΠΡΟ ΠΙΣΤΕΎΕΤΕ ΌΤΙ ΕΠΡΕ ΝΑ ΔΩΣΩ ΑΝΑΦΟΡΆ Κ ΣΤΟ ΓΥΜΝΑΣΤΉ ΜΆΣ ΕΔΩ ΣΤΟ 5ο!Οχι με τίποτα! 9 μετάλλια ειχα κ δε το ειπα σε κανενα καθηγητη μου εδω! ΣΧΟΛΉ ΙΚΑΡΩΝ ΗΘΕΛΑ ΟΧΙ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΊΑ! ΣΤΟ ΠΡΑΚΤΙΚΌ ΗΜΟΥΝ! ΕΜ ΜΕΡΙΚΆ ΔΕ ΘΈΛΟΥΝ Κ ΠΟΛΥ ΣΚΕΨΗ! !ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ; ΜΆΣ ΤΣΈΚΑΡΑΝ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ; ;ΟΛΑ ΕΚΕΙ ΔΕΊΧΝΟΥΝ. ..ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΉΣΑΜΕ ΠΌΔΙ ΘΕΣ/ΝΊΚΗ ΤΗΛ ΚΑΤΕΥΘΕΊΑΝ Ο ΣΑΜΜΥ! !ΩΧ ΒΑΡΈΘΗΚΑ ΠΙΆ ΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! ΜΗ ΣΆΣ ΤΥΧΕΙ ΠΑΙΔΙΆ! ΜΗ ΣΆΣ ΤΎΧΕΙ! !ΆΛΛΟΙ ΣΤΗ ΘΈΣΗ ΜΟΥ ΘΑ ΕΊΧΑΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΉΣΕΙ! !Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΝ Κ ΉΤΑΝ ΣΤΟ ΓΕΝΙΚΌ ΕΠΙΤΕΛΕΊΟ ΤΗΣ ΑΣΠ ΔΕΝ ΑΝΤΕΞΕ ΤΗ ΠΙΕΣΗ! ΜΠΑΜ ΕΓΚΈΦΑΛΙΚΟ! Κ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΏ! !!ΈΝΑΣ ΤΟΥ ΠΕΖΙΚΟΥ Κ ΕΝΑΣ ΧΕΙΡΙΣΤΉΣ ΕΔΑΦΟΥΣ ΝΕΚΡΟΙ! ΒΆΖΩ Κ ΤΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΌ ΔΡΑΜΑ ΤΟΥ ΑΔΕΡΦΟΎ ΜΟΥ! ΕΣΕΊΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΆ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΑΤΕ; ;;

 11. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΜΠΑ ΔΕ ΤΟ ΒΛΈΠΩ ΠΑΙΔΙΆ! !ΜΠΑΖΕΙ Η ΧΩΡΑ ΓΕΝΙΚΑ! !

 12. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  Επί του θεματος! Μην αυταπατασθαι! !

 13. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

  ΤΟ ΠΡΌΣΘΕΣΑ!Κ ΠΡΟΣΟΧΉ ΣΤΙΣ ΠΡΟΣΘΈΣΕΙΣ Κ ΑΦΑΙΡΈΣΕΙΣ! !ΕΙΠΑΜΕ [...] ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΣ ΜΠΕΡΔΕΜΈΝΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! Κ ΤΟ ΚΑΚΟ; ΟΙ ΤΗΣ ΔΙΩΞΗΣ ΝΑ ΜΕ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΤΡΟΜΟΚΡΆΤΗ! ΡΕ ΣΑΙΝΙΑ ΟΙ ΤΎΠΟΙ! !

 14. avatar Aimilios

  καμια απλυτη αντιδραση απο κατω ακομα; μαλλον ειναι πρωι...

  1. avatar Ακάλεστος

   O μόνος που μυρίζει είσαι εσύ...

 15. avatar Mathitis93

  Αφού έχουν βάλει αμέτι μουχαμέτι (για να μιλήσει στην πατρική γλώσσα του τσυριζα) να διαλύσουν την αστυνομία και τα λοιπά σώματα ασφαλείας, τουλάχιστον να αναδιοργανωθεί ο Ελληνικός Στρατός, μπας και μας σώσει, όταν οι αναρχικοί θα μας σκοτώνουν.

  1. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΙΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

   Σιγα μη φτιάξει το [...] στρατιωτική υπηρεσια πληροφοριών! Αντε μη τη φτιαξω εγω! Ε μα πια επί πασοκ η ΜΙΤ μας εστειλε το πασίγνωστο σαιτ σαμπαν! Οπως βλέπουμε μια διακρατική τότε συμφωνια για εμπόριο όπλων κ ναρκωτικών θα διευκόλυνε πολύ τη θεση καποιων! Τώρα τι γίνεται! [...] ΑΦΗΣΑ ΤΗ ΣΧΟΛΗ ΙΚΑΡΩΝ Κ ΚΥΝΉΓΏ ΤΩΡΑ! ΜΌΝΟΣ ΤΕΛΕΙΏΣ ΟΛΟΜΌΝΑΧΟΣ Κ ΔΙΑΚΡΙΤΙΚΆ! ΕΜ ΜΑΛΏΝΑ ΜΕ ΤΟ ΦΑΔΕΡ ΜΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΣ Κ ΑΥΤΟΣ ΠΟΙ ΟΣ ΑΠΌ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΘΑ ΚΑΘΑΡΊΣΕΙ! Κ ΑΚΌΜΗ ΨΑΧΝΩ! ΜΙΑ ΟΛΛΑΝΔΊΑ ΓΕΡΜΑΝΊΑ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ Ε ΑΝΑΣΤΆΤΩΣΑ ΤΟ ΝΕΤ! Ε ΤΟ ΠΗΡΑ ΑΠΌΦΑΣΗ! ΦΤΙΆΞΤΕ ΌΤΙ ΜΠΟΡΕΊΤΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΌΝΟ! ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΣΤΟ 4ΧΡΟΝΟ ΑΥΠΝΙΑΣ Κ ΆΡΧΙΣΑ ΝΑ ΚΟΥΡΆΖΟΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΆ! Ε ΔΕΝ ΚΆΝΑΜΕ Κ ΓΥΜΝΑΣΤΙΚΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ! ΕΠΙΤΑΧΎΝΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ! ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΊΑ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΤΗ ΠΩ! [...] ΑΛΛΆ ΔΕ ΛΕΩ ΒΑΡΕΤΟΣ ΘΑ ΓΙΝΩ! ΑΛΛΆ ΜΙΑ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΉ ΥΠΗΡΕΣΙΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΤΏΡΑ; ΑΦΗΣΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΆ! !

  2. avatar Vasouli

   έλα, τρολάρεις, παράδεξου το. Δεν μπορεί. Σε λίγο θα μου πεις ότι κινδυνεύεις κι από τους ιπτάμενους αναρχιικούς.

  3. avatar Ακάλεστος

   Άσε ρεεεε...

 16. avatar ΌνομαΧρήστη

  ΕΥΓΕ ΠΑΝΟ όπως σε όλα τα δυνατα κράτη. ! ΕΥΓΕ ΣΕ ΟΛΑ ΟΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ.

 17. avatar Chuck Norris ©

  CSI μπουρναζι θα το κανεις, ευγε !!!!!

 18. avatar Kats

  Μακάρι να αναβαθμιστεί το στράτευμα.

 19. avatar Brooklyn_Garnett

  Μπράβο στον Καμμένο,απορώ με το dislike.

  1. avatar manos koumiotis

   Πάντα δεν υπήρχαν και οι "Εφιάλτες " στο Έθνος τούτο ???

   1. avatar ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΚΩΝ/ΝΤΊΝΟΥ ΧΟΥΧΛΙΑΣ! !

    ΕΤΟΣ 2017! Κ ΜΠΡΆΒΟ ΤΟΥ; ΓΙΑΤΙ ΠΑΡΑΚΑΛΏ; ΤΕΛΩΣ ΠΑΝΤΩΝ ΩΡΑΊΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΊΑ ΜΟΥ ΒΓΆΛΑΤΕ ΠΑΛΙ! ΣΆΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ ΔΕΟΝΤΩΣ! ΙΕΡΌ Κ ΌΣΙΟ ΒΛΕΠΩ ΠΆΝΕ ΠΕΡΊΠΑΤΟ! !

Παρακαλούμε περιμένετε ...
Το newsbeast επιλέγει
Το newsbeast προτείνει