Τη νέα εκπρόσωπο Τύπου των Ανεξάρτητων Ελλήνων παρουσίασε και επισήμως ο πρόεδρος του κόμματος Πάνος Καμμένος, ο οποίος ανέφερε προς τους δημοσιογράφους πως η κ. Μαρίνα Χρυσοβελώνη «θα είναι κοντά σας», ενώ ευχήθηκε και καλή επιτυχία στο έργο της.

Από την πλευρά του, ο Τέρνες Κουίκ ευχήθηκε «καλή επιτυχία στη φίλη μου τη Μαρίνα».

Στις δηλώσεις, ο κ. Καμμένος ανέφερε ακόμη πως τις ανακοινώσεις για την κυβέρνηση θα τις κάνει πολύ σύντομα ο πρωθυπουργός, ενώ έκανε λόγο «μια άλλη μέρα με δημοκρατία, εφαρμόζοντας το Σύνταγμα».

Σε ερώτηση για τις «κόκκινες» γραμμές των ΑΛ.ΕΛ. απάτησε πως «αυτά που λέμε τα λέμε δημόσια. Είναι μια έντιμη συμφωνία. Ούτε αλισβερίσι κάνουμε ούτε ανταλλάσσουμε θέσεις. Είναι μια έντιμη συμφωνία ενώπιον του ελληνικού λαού, την οποία επισφράγισε ο ελληνικός λαός με την ψήφο του».

«Από εδώ και πέρα όλα θα γίνονται με έναν διαφορετικό τρόπο απ’ ότι γινόταν μέχρι τώρα. Θα είναι όλα, υπό το φως του ήλιου και ενώπιον του λαού», συμπλήρωσε.

Απαντώντας σε ερώτηση περί προγραμματικής συμφωνίας με τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Καμμένος είπε ότι «οι προγραμματικές δηλώσεις της κυβέρνησης θα είναι αυτές που θα δεσμεύουν όλους μας στην κοινή αυτή πορεία, μετά την 5η Φεβρουαρίου που θα ορκιστεί η νέα Βουλή».

Σε ότι αφορά την αξιοποίηση στελεχών του κόμματος στη κυβέρνηση, ο κ. Καμμένος απέφυγε να αναφέρει ονόματα, λέγοντας ότι θα ανακοινωθεί η σύνθεση της κυβέρνησης σε λίγο από τον πρωθυπουργό.

Σε επισήμανση των δημοσιογράφων ότι δεν φορούσε… γραβάτα και αν αυτό σχετίζεται με τη συνεργασία του με τον κ. Τσίπρα, ο κ. Καμμένος απάντησε πως θα τη φορέσει αργότερα. Στη συζήτησε παρενέβη και ο Τέρνες Κουίκ, σημειώνοντας πως «οι Ιταλοί, που είναι πρώτοι στην ανδρική μόδα, από πρόπερσι έχουν αφαιρέσει τη γραβάτα».

Δείτε αναλυτικά όλα τα αποτελέσματα και το χάρτη τη Ελλάδας στη σελίδα των εκλογών του newsbeast.gr