Ολοκλήρωσε την κατάθεσή του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, ο οποίος αποχώρησε από το Εφετείο χωρίς να κάνει δηλώσεις. Σύμφωνα με πληροφορίες απάντησε σε διευκρινιστικές ερωτήσεις που αφορούσαν την κατάθεση του Γιώργου Αποστολόπουλου, τον οποίον οι Ανεξάρτητοι Έλληνες έχουν καταγγείλει ότι επιχείρησε να χρηματίσει τον βουλευτή τους, Παύλο Χαϊκάλη.

Ο πρόεδρος των ΑΝ.ΕΛ. φέρεται να είπε ότι δεν έχουν βάση οι ισχυρισμοί του Αποστολόπουλου και πως «εάν πράγματι πρόθεσή του ήταν όπως λέει να καταδείξει τον ύποπτο ρόλο Χαϊκάλη, γιατί δεν τον κάλεσε στο τηλέφωνο ή δεν έδωσε στη δικαιοσύνη το υλικό;».

Θυμίζουμε ότι ο κ. Καμμένος κατά την είσοδό του στο γραφείο του εισαγγελέα κατήγγειλε συγκάλυψη επικαλούμενος το γεγονός ότι δεν εστάλη στην ασφάλεια το υλικό.

Μεταξύ άλλων στη διάρκεια της κατάθεσής του, ζήτησε να γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου, ώστε να έρθουν στο φως οι συνομιλίες του Γιώργου Αποστολόπουλου τις συγκεκριμένες ημέρες, κατά τις οποίες φέρεται να συνομίλησε με τον Παύλο Χαϊκάλη.



Φωτογραφίες: Γιάννης Κέμμος