Με μία γραπτή ανακοίνωση στην οποία καταφέρεται ευθέως κατά του προέδρου των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνου Καμμένου, τον οποίο χαρακτηρίζει «μανιώδη showman πολιτικό αρχηγό» και «σκηνοθέτη της όλης υπόθεσης», τοποθετήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής ο φερόμενος ως μεσάζοντας στην απόπειρα δωροδοκίας του Παύλου Χαϊκάλη, Γιώργος Αποστολόπουλος.

Η εφημερίδα «Έθνος» σκιαγραφεί σήμερα το προφίλ του προσώπου των ημερών. Ο κ. Αποστολόπουλος, σύμφωνα με το ρεπορτάζ αυτοπροσδιορίζεται ως σύμβουλος πολιτικών, οικονομικός «σύμβουλος» τραπεζών, αλλά και… «Δευκαλίων» σε διάφορα μπλογκ.

Από το 2013 ο Γ. Αποστολόπουλος δεν φαίνεται να έχει επαφές με άλλο κόμμα πλην των Ανεξάρτητων Ελλήνων. Σύμφωνα με την εφημερίδα, άνθρωποι που τον έχουν γνωρίσει, αναφέρουν ότι ο ίδιος παρουσίαζε τον εαυτό του ως… σύμβουλο των Αντώνη Σαμαρά, Γιώργου Παπανδρέου και Γιώργου Παπακωνσταντίνου, αλλά και ως σύμβουλο ελληνικής τράπεζας, που όμως όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, ο Γ. Αποστολόπουλος ουδέποτε υπήρξε στέλεχος ή εργαζόμενος στην τράπεζα, αλλά για περίπου έναν χρόνο εξωτερικός συνεργάτης σε εξειδικευμένα θέματα αγορών.

Στις φωτογραφίες ωστόσο που δόθηκαν στη δημοσιότητα, γίνεται ξεκάθαρο ότι ο Γ. Αποστολόπουλος υπήρξε σύμβουλος και «δεξί χέρι» του Πάνου Καμμένου, αφού σε αυτές καταγράφεται η παρουσία του δίπλα στον πρόεδρο των ΑΝ.ΕΛ. κατά τη συνάντηση αντιπροσωπείας του κόμματος με τον ΣΥΡΙΖΑ.