Δριμεία επίθεση στον πρόεδρο της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτη Κουβέλη εξαπέλυσε ο πρώην εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος, Ανδρέας Παπαδόπουλος, μετά το «παρών» στην ψηφοφορία για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας.

Με ανάρτησή του στο facebook ο κ. Παπαδόπουλος χαρακτήρισε «κωλοτούμπα» τη στάση του Φώτη Κουβέλη, συγχαίροντας παράλληλα τους Σπύρο Λυκούδη και Γρηγόρη Ψαριανό για την υπερψήφιση του Σταύρου Δήμα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι κάποια στιγμή θα μιλήσει για όσα γνωρίζει, αφήνοντας πολλά υπονοούμενα με τη δράση «και έχουμε πολλά να πούμε».

«Είμαι πολύ περήφανος για τους δύο φίλους μου, τον Σπύρο και τον Γρηγόρη. Ούτε γελοιότητες, ούτε κολπάκια μεταξύ πρώτου, δεύτερου και τρίτου γύρου. Με μόνο γνώμονα το συμφέρον της χώρας. Ντρέπομαι, πραγματικά, για τη ΔΗΜΑΡ και τη στάση που κρατάει. Τέτοια ανευθυνότητα δεν την πίστευα. Να ζητάει εκλογές;;;;Να καταγγέλλει την κυβερνητική πολιτική που στήριξε μέχρι κεραίας;;; Τέτοια κωλοτούμπα σε σχέση με τα όσα έλεγε τον Αύγουστο; Ας γνωρίζουν ότι κάποια στιγμή θα μιλήσουμε δημόσια…Και έχουμε να πούμε πολλά!!!!!! Και να αποκαλύψουμε όσα έγιναν το καλοκαίρι για τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας!!!!!!!!!!!!».