Κατακόρυφα ανέβηκαν οι τόνοι μεταξύ του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου της Νέας Δημοκρατίας, Άδωνι Γεωργιάδη και του διευθυντή της εφημερίδας Αυγή, Νίκο Φίλη, με αφορμή την υπόθεση Καρατζαφέρη.

Αφορμή για τα όσα ακολούθησαν στάθηκε η ερώτηση που κατέθεσε το 2009 ο τότε βουλευτής του ΛΑΟΣ, Άδωνις Γεωργιάδης, η οποία έχει προκύψει στην επικαιρότητα και εμπλέκεται στην υπόθεση των εξοπλιστικών του Γιώργου Καρατζαφέρη.

«Ο αρχηγός δεν μου είπε τίποτα τότε» υποστήριξε ο κ. Γεωργιάδης με τον κ. Φίλη να του απαντά «Είσαι διπλά κορόιδο. Τι είσαι; Ξεπλένεις; Άλλοθι του Καρατζαφέρη ήσουν, αυτό μου λες;».

«Εγώ έστειλα το εξώδικο στην «Αυγή» ζητώντας να δημοσιευθεί η επίμαχη ερώτηση που κατέθεσε στη Βουλή ζητώντας να ελέγχθει η εταιρεία και η σύμβαση. Δεν με έβαλε ο Καρατζαφέρης να το κάνω» τόνισε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο πρωινό του MEGA.

«Και τότε σήμερα πώς αισθάνεσαι; Μ-α-λ-α-κ; Πες μου πώς αισθάνεσαι;» σημείωσε σε υψηλούς τόνους ο κ .Φίλης, για να λάβει την απάντηση ότι «τα λεφτά τα είχε πάρει 9 χρόνια νωρίτερα από την ερώτηση».