Στη συνάντηση του Αντώνη Σαμαρά με τον Κώστα Καραμανλή αναφέρθηκε η κυβερνητική εκπρόσωπος Σοφία Βούλτεψη σε δηλώσεις της, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δεν υπάρχει κάτι περίεργο στο να συναντηθούν δημόσια».

«Ο κ. Σαμαράς και ο κ. Καραμανλής επικοινωνούν συχνά και στο τηλέφωνο και συναντιούνται. Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάτι το περίεργο στο να συναντηθούν δημόσια. Προφανώς πολιτικές αναλύσεις γίνονται πάντα», δήλωσε η κυβερνητική εκπρόσωπος στον Real FM.

Στην ερώτηση αν το κυρίως θέμα της συνάντησης ήταν η εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας η κ. Βούλτεψη ανέφερε: «Είναι προφανές ότι είναι ο πρώην πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και πρώην Πρωθυπουργός, ο νυν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και Πρωθυπουργός, νομίζω αυτά είναι φυσιολογικά πράγματα». Και συμπλήρωσε: «Δεν έχω την ατζέντα της συζήτησης πρέπει να σας πω. Έχουν το δικαίωμα να συζητούν χωρίς να το μαθαίνουμε».

Όσο για τη συζήτηση που προκάλεσε η συγκεκριμένη συνάντηση η κ. Βούλτεψη αναρωτήθηκε: «Τι είναι αυτό που δεν προκαλεί συζήτηση στην πατρίδα μας σήμερα; Δεν θα προκαλούσε κι αυτό, φυσικό είναι. Αναμενόμενο ότι θα συνέβαινε», ενώ με αφορμή τα σημερινά δημοσιεύματα του αντιπολιτευόμενου Τύπου που κάνει λόγο για γεύμα αγωνίας η κ. Βούλτεψη αρκέστηκε να απαντήσει: «Γι’ αυτό είναι εφημερίδες της αντιπολίτευσης».