Την ανάγκη να υπάρχει δίαυλος επικοινωνίας μεταξύ κυβέρνησης και αντιπολίτευσης για τα εθνικά θέματα επεσήμανε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Πάνος Σκουρλέτης.

«Μας γεννούν ανησυχία και οι κινήσεις της Τουρκίας, πολύ δε περισσότερο από τη στιγμή που βλέπουμε να συμβαίνουν όλα αυτά που συμβαίνουν στην ευρύτερη περιοχή. Θα έλεγε κανείς ότι επιβάλλεται να υπάρχει μία επικοινωνία και πολύ δε περισσότερο να βρεθεί κι ένας κοινός τόπος πάνω στα ζητήματα τα εθνικά», τόνισε χαρακτηριστικά, μιλώντας στον Real FM.

Και πρόσθεσε: «Δεν είναι τυχαίο άλλωστε η συνάντηση στο Πεντάγωνο, με δική του πρωτοβουλία, του Αλ. Τσίπρα και ζητά να ενημερωθεί από τον κ. Αβραμόπουλο, ακριβώς για τις τελευταίες εξελίξεις. Εδώ βέβαια θα ήθελα να επισημάνω τον διαφορετικό τρόπο που ο κ. Αβραμόπουλος αντιλαμβάνεται την αναγκαία επικοινωνία με τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης σε αντίθεση με τον κ. Σαμαρά ο οποίος, παρά τις εκ διαμέτρου αντίθετες απόψεις που έχουμε και αυτό είναι μία πραγματικότητα, έχει τα τηλέφωνα κλειστά».