Αναστάτωση προκλήθηκε στο ΠΑΣΟΚ εξαιτίας μιας ανάρτησης στην επίσημη σελίδα του κόμματος στο Facebook, η οποία σχολίαζε με ιδιαιτέρως δεικτικό τρόπο τα όσα εκτυλίχθηκαν στη χθεσινοβραδινή εκδήλωση του Ιδρύματος Ανδρέα Παπανδρέου στο Ζάππειο.

«Οι οπαδοί (αγανακτισμένοι πολίτες – τάγματα εφόδου) του ανθρώπου που το κόμμα του κέρδισε το 2009 τις εθνικές εκλογές με 44% και κατάφερε (!), μετά από δύο χρόνια Πρωθυπουργός, να φέρει την Δεξιά του Σαμαρά και του Καρατζαφέρη σε συγκυβέρνηση μαζί του, του φώναζαν χθες να έρθει για να διώξει τη Δεξιά!…Ένας ψυχίατρος υπηρεσίας παρακαλώ..», ανέφερε το σχόλιο που αναρτήθηκε και το οποίο αποσύρθηκε λίγα λεπτά μετά τη δημοσίευσή του.

Το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση μετά το περιστατικό, αποδοκιμάζοντας του χαρακτηρισμούς και κάνοντας λόγο για «αυθαίρετη πράξη» στελέχους του κόμματος.

«Αποδοκιμάζουμε τους χαρακτηρισμούς που εμφανίστηκαν σε ανάρτηση του επίσημου facebook του ΠΑΣΟΚ, σχετικά με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες στο Ζάππειο Μέγαρο. Πρόκειται για αυθαίρετη πράξη στελέχους του ΠΑΣΟΚ, που δεν έχει καμία σχέση με τις αντιλήψεις μας για την ενότητα και τον πολιτικό πολιτισμό στο ΠΑΣΟΚ. Η ανάρτηση έγινε αμέσως αντιληπτή και κατέβηκε», ανέφερε η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου.