Μία θέση στις Βρυξέλλες και στο πολιτικό γραφείο του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Λάμπρου Φουντούλη, φαίνεται πως πήρε ο νεαρός χρυσαυγίτης, ο οποίος πρωταγωνίστησε στα πρόσφατα επεισόδια κατά αστυνομικών και φωτορεπόρτερ έξω από το Εφετείο Αθηνών.

Όπως αναφέρει ο Ελεύθερος Τύπος και δείχνει και το βίντεο του MEGA, ο 28χρονος Αλέξανδρος Λύρης, πολιτευτής της Χρυσής Αυγής στις τελευταίες εθνικές εκλογές και ευρωεκλογές, και βασικό στέλεχος του Μετώπου Νεολαίας του κόμματος συμμετείχε στα επεισόδια και πλέον εργάζεται στις Βρυξέλλες.

Τα δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο 28χρονος ανέλαβε θέση επιστημονικού συνεργάτη του Λάμπρου Φουντούλη στις Βρυξέλλες, μετά από υπόδειξη του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό εκπροσώπου Τύπου της Χρυσής Αυγής.

Ο επιστημονικός συνεργάτης του ευρωβουλευτή, ήταν κεντρικό πρόσωπο στα επεισόδια που σημειώθηκαν στις 4 Ιουλίου έξω από το Εφετείο Αθηνών, κατά την προσαγωγή του προφυλακισμένου στον Κορυδαλλό γενικού γραμματέα της Χρυσής Αυγής Νίκου Μιχαλολιάκου.

Σύμφωνα με το βίντεο που δημοσιεύει το MEGA, ο 28χρονος εμφανίζεται να επιτίθεται σε άνδρα των ΜΑΤ και με … κεφαλοκλείδωμα τον «ξάπλωσε» στο έδαφος. Μετά το επεισόδιο, όρμησε και χάθηκε μέσα στο πλήθος των συγκεντρωμένων χρυσαυγιτών.

Δείτε το βίντεο