Κλεισμένο εδώ και καιρό ήταν το ραντεβού που είχαν το μεσημέρι στο εστιατόριο του Μουσείου Μπενάκη, στη Βασιλίσσης Σοφίας, ο Γιώργος Παπανδρέου και ο Γιώργος Καμίνης.

Και τα δύο επικοινωνιακά επιτελεία είχαν συμφωνήσει ότι θα έπρεπε να υπάρξει πριν τις κάλπες μια συνάντηση των δύο ανδρών, ώστε να δοθεί προς τα έξω το μήνυμα ότι ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων έχει την προσωπική στήριξη του ίδιου του πρωθυπουργού και έτσι το ραντεβού αρχικά είχε κλειστεί για την προηγούμενη Δευτέρα στο Μαξίμου – μία ημέρα, δηλαδή, πριν ο κ. Καμίνης παρουσιάσει το πρόγραμμα του συνδυασμού του.

Το πρόγραμμα του πρωθυπουργού, όμως, και οι περιοδείες του ανά την Ελλάδα πήγαν πίσω αυτή τη συνάντηση και μετά από συνεννοήσεις των δύο επιτελείων κανονίστηκε για σήμερα το μεσημέρι.

Παπανδρέου και Καμίνης παρέμειναν στο Μουσείο Μπενάκη για περισσότερη από μία ώρα και το κλίμα ήταν ιδιαίτερα χαλαρό, με πολλά χαμόγελα. Στο τέλος, ανανέωσαν το… ραντεβού τους για το απόγευμα, στην κεντρική προεκλογική συγκέντρωση στο «Σπόρτινγκ», για την οποία έχουν κινητοποιηθεί όλες οι δημοτικές οργανώσεις του Λεκανοπεδίου.