Δημοσίευμα που τον ήθελε οργισμένο με την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να τον θέσει εκτός Κυβέρνησης και υποστήριζε πως δέχτηκε τη θέση του κοινοβουλευτικού εκπροσώπου μόνο αφού ικανοποιήθηκαν οι όροι που έθεσε διαψεύδει κατηγορηματικά ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η χώρα έχει πολλή σοβαρά προβλήματα και δεν πρέπει να ασχολούμαστε με διάφορα παραπολιτικά» δήλωσε ο πρώην υπουργός στον ραδιοφωνικό σταθμό ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ 90,1.

Σύμφωνα με το «Βήμα της Κυριακής», ο πρώην υπουργός δυσαρεστήθηκε από την απομάκρυνσή του από το κυβερνητικό σχήμα. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο κ. Γεωργιάδης φέρεται να διεμήνυσε τη δυσαρέσκειά του αμέσως μετά τον ανασχηματισμό, ενώ γίνεται λόγος και για βαριές κουβέντες μεταξύ Σαμαρά και Γεωργιάδη, καθώς ο ένας κατηγόρησε τον άλλον για «εξευτελισμό».

«Με ρεζίλεψες» φέρεται να είπε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο Σαμαρά, «όχι εσύ με ρεζίλεψες» απάντησε ο πρωθυπουργός.

«Είναι τελείως ξένοι όμως προς εμένα αυτοί οι δήθεν διάλογοι με τον πρωθυπουργό. Τους διαψεύδω κατηγορηματικά» δήλωσε ο κ. Γεωργιάδης και συμπλήρωσε: «Το τι ειπώθηκε μεταξύ εμού και του πρωθυπουργού αφορά μόνο εμάς. Ο χαρακτήρας μου και το ήθος μου δεν μου επιτρέπει ούτε να πω τι είπαμε μεταξύ μας και φυσικά στη συνάντησή μου με τον πρωθυπουργό δεν θα έθετα όρους για να αναλάβω νέα καθήκοντα. Διαψεύδω κατηγορηματικά όλο το σχετικό δημοσίευμα. Στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις την κυβέρνηση Σαμαρά».