«Έχει και καλές αναγνώσεις η νίκη της κ. Δούρου. Για να δούμε την κ. Δούρου τι θα κάνει τώρα, ασκώντας διοίκηση. Η κ. Δούρου και η παράταξή της έχουν πει ότι θα κλείσει ΧΥΤΑ και δεν θα γίνουν στην Κερατέα ή στο Γραμματικό ή ότι θα μαζεύονται τα σκουπίδια αντιμνημονιακά. Δεν την ψήφισα, το ξεκαθαρίζω», δήλωσε τη Δευτέρα ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα των περιφερειακών εκλογών στην Αττική.

Μιλώντας στο Βήμα FM, ο κ. Γεωργιάδης διευκρίνισε πως ψήφισε Σγουρό «και θεωρώ ότι ήταν και σωστός περιφερειάρχης. Το έχω πει από πριν και το λέω και σήμερα, δεν μ’ αρέσει να τα αλλάζω. Αλλά η κυρία Δούρου θα έρθει η ώρα που θα πρέπει να μπει σε ένα γραφείο και να διοικήσει. Και θα συγκρίνουμε τις υποσχέσεις με την πραγματικότητα. Κάτσε να το δούμε».

Παράλληλα, τόνισε πως το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών αποτελεί δικαίωση για το δίλημμα που έθεσε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, επισημαίνοντας πως και η ΝΔ θα έπρεπε να έχει δώσει διλημματικό χαρακτήρα στις εκλογές. «Ο κ. Βενιζέλος είναι από τους νικητές της χθεσινής βραδιάς και κακώς γίνεται η ανάγνωση ότι το ΠΑΣΟΚ έχασε το 1/3 της δύναμής του. Η σωστή ανάγνωση είναι ότι το ΠΑΣΟΚ που πήγαινε για συντριβή διεσώθη. Πιστεύω ότι διεσώθη καθαρά λόγω του διλημματικού χαρακτήρα που έβαλε ο κ. Βενιζέλος. Το λέω καθαρά και πιστεύω ότι και εμείς θα έπρεπε να έχουμε βάλει τον ίδιο διλημματικό χαρακτήρα, με την ίδια ένταση», σημείωσε.