Για την επιτυχία του να περάσει στο δεύτερο γύρο και να κονταροχτυπιέται με τον πρώτο, Γιώργο Καμίνη, μίλησε ο Γαβριήλ Σακελλαρίδης στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

Ο υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων τόνισε ότι: «Μετά από 3,5 χρόνια κατάλαβαν ότι η κατάσταση θα μπορούσε να είναι καλύτερη». Ο κ. Σακελλαρίδης που συγκεντρώνει ποσοστό 20,01% έναντι 21,04% του Γιώργου Καμίνη, επανέλαβε ότι στο δήμο της Αθήνας είναι διπλό το μήνυμα των εκλογών. Σύμφωνα με τον κ. Σακελλαρίδη, το ένα είναι τα προβλήματα των πολιτών και το άλλο η πολιτική κατάσταση.

«Ήρθαμε σε επαφή με τους πολίτες. Σε μεγάλο βαθμό καταφέραμε να πείσουμε. Ήταν σημαντικό αυτό που έγινε στην πρωτεύουσα. Άλλαξε όλο τον εκλογικό χάρτη στην Αθήνα», είπε ο κ. Σακελλαρίδης σχολιάζοντας την ήττα της Νέας Δημοκρατίας σε Αθήνα και Περιφέρεια Αττικής.

«Καταφέραμε να δείξουμε ότι παρά τα χαμηλά ποσοστά αναγνωρισιμότητας, θα μπούμε στο δεύτερο γύρο», είπε ο κ. Σακελλαρίδης.

Πάντως, στις λίγες μέρες που έχουν απομείνει μέχρι την επόμενη Κυριακή, 25 του μήνα, πιστεύει ότι οι πολίτες της Αθήνας θα ψηφίσουν εκείνον που έχει όραμα και σχέδιο για τα επόμενα χρόνια.

«Συναντήσεις κορυφής δεν θα κάνουμε. Απευθυνόμαστε σε όλους τους πολίτες, απευθυνόμαστε σε συνδυασμούς. Πιστεύουμε ότι οι παρατάξεις που κατέβηκαν με την Αριστερά θα μας στηρίξουν. Και θέλουμε τη στήριξή τους», συμπλήρωσε.

Ο κ. Σακελλαρίδης απηύθυνε πρόσκληση στον Γιώργο Καμίνη για να κάνουν θεματικά debate. «Καλώ τον Καμίνη σε θεματικά debate για τον δήμο της Αθήνας», επεσήμανε.