Την τελική «αντεπίθεσή» τους εξαπολύουν από την Ιπποκράτους, στην προσπάθειά τους να δώσουν πόντους στην υποψηφιότητα Σγουρού και να ψαλιδίσουν τη δυναμική που φαίνεται να καταγράφει η υποψηφιότητα του Γιάννη Δημαρά στην Περιφέρεια Αττικής.

Η γραμμή των στελεχών του ΠΑΣΟΚ – με καθοδήγηση της Ιπποκράτους – την τελευταία εβδομάδα πριν την κάλπη θα είναι να εξισώσει την ψήφο υπέρ Δημαρά με την ψήφο υπέρ της ΝΔ και γι’ αυτό θα στοχοποιεί όλο και περισσότερο τον διαγραφέντα βουλευτή.

Ενδεικτική είναι η δήλωση του γραμματέα του Κινήματος, Μιχάλη Καρχιμάκη, σχολιάζοντας τα δημοσιεύματα για τις συναντήσεις Δημαρά με τους πολιτικούς αρχηγούς και τις διαψεύσεις εκτός από την πλευρά της ΝΔ, η οποία επιβεβαίωσε τη συνάντηση του υποψήφιου περιφερειάρχη με τον Αντώνη Σαμαρά. «Ο κ. Δημαράς προσπάθησε να κρύψει την αλήθεια. Όλοι πάντως κατάλαβαν την αλήθεια αυτή και την ουσία γύρω από τις μυστικές επαφές του κ. Δημαρά με τη ΝΔ. Κρίμα», ανέφερε ο κ. Καρχιμάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τελευταία γκάλοπ που έφτασαν στην Ιπποκράτους δείχνουν ότι η διαφορά Δημαρά-Σγουρού έχει μειωθεί σημαντικά και ευελπιστούν ότι με αυτή την τακτική και την πόλωση θα καταφέρουν τουλάχιστον να δώσουν σε άλλη βάση τη μάχη της δεύτερης Κυριακής.