Ολοκληρώνει σήμερα την περιοδεία του στην Κρήτη ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, ο οποίος σήμερα θα επισκεφτεί τα Χανιά.

Στις 10:00 ο κ. Τσίπρας απηύθυνε χαιρετισμό σε συνέντευξη Τύπου του υποψηφίου δημάρχου Ηρακλείου, Ηλία Λυγερού, για την παρουσίαση του ψηφοδελτίου της αυτοδιοικητικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες», στην αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στο Δημαρχείο, παρουσία του υποψηφίου περιφερειάρχη με το συνδυασμό «Ριζοσπαστική Συνεργασία Κρήτης» Μιχάλη Κριτσωτάκη και υποψηφίων δημάρχων.

Στις 11:30 ξεκίνησε η επίσκεψη στις εγκαταστάσεις του Ιδρύματος Τεχνολογίας Έρευνας (Ι.Τ.Ε) και θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση για θέματα του ιδρύματος.

Στις 13:30 θα κάνει κατάθεση στεφάνου στην πλατεία του Αρκαλοχωρίου στο άγαλμα του κομμουνιστή αγωνιστή, Ναπολέοντα Σουκατζίδη και στις 14:30 θα καταθέσει στεφάνι στο Ηρώο Πεσόντων στο Βιάννο.

Χθες μιλώντας σε ανοιχτή συγκέντρωση στη Ιεράπετρα Λασιθίου ανέβασε τους τόνους και κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον πρωθυπουργό ότι επιδιώκουν την ανωμαλία, ενώ ανέφερε ότι ο άξονας των μνημονίων διεμβολίζει την ίδια τη δημοκρατία.