Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» Απόστολος Τζιτζικώστας έτυχε ιδιαίτερα θερμής υποδοχής χτες το πρωί από τα μέλη των ΚΑΠΗ στη Μαγνησία και τα Διαβατά.

Πολλά μέλη μάλιστα είπαν στον κ. Τζιτζικώστα πως «δείχνεις έμπρακτα την αλληλεγγύη σου για τα άτομα της τρίτης ηλικίας, κι αυτό μας ευχαριστεί».

Αρκετοί τόνισαν πως «δεν παραλείπεις να μας επισκεφτείς κάθε φορά, κι όχι μόνο, τώρα, παρά το φόρτο που έχει το πρόγραμμά σου».

Τα μέλη των ΚΑΠΗ του ευχήθηκαν καλή επιτυχία στις προσεχείς εκλογές και ζήτησαν από τον κ. Τζιτζικώστα σε προσωπικό τόνο να τους στηρίξει και το επόμενο διάστημα.

Όπως του είπαν «μόλις επανεκλεγείς, να μην επιτρέψεις να μείνει αναξιοποίητο κανένα πρόγραμμα ή δράση που θα στηρίζει την τρίτη ηλικία».

Επίσης, οι εργαζόμενοι των ΚΑΠΗ ευχήθηκαν κάθε επιτυχία στον Περιφερειάρχη και αναφέρθηκαν στις ελλείψεις που έχουν στα Κέντρα.

Ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας και επικεφαλής της «Αλληλεγγύης», ο οποίος συνοδευόταν από υπ. Περιφερειακούς Συμβούλους, στελέχη και φίλους της «Αλληλεγγύης», επισήμανε πως «οι εργαζόμενοι στα ΚΑΠΗ είναι η οργανωτική ψυχή της λειτουργίας τους παρά τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν».

Συμπληρώνοντας ο κ. Τζιτζικώστας υπογράμμισε ότι «ο Αυτοδιοικητικός μας Συνδυασμός, η “Αλληλεγγύη”, πιστεύει στη δύναμη της τρίτης ηλικίας και στη συμβολή τους για τη διατήρηση της κοινωνικής συνοχής. Χωρίς αλληλεγγύη στην κοινωνία δεν θα έχει καμιά τύχη οποιαδήποτε προσπάθεια ανάκαμψης».

Ο κ. Τζιτζικώστας είχε την ευκαιρία στη διάρκεια της επίσκεψης του να συναντηθεί και με τον Δήμαρχο Δέλτα Γιώργο Γλώσση στη Δημοτική Ενότητα Εχεδώρου, όπου συνομίλησε με τους δημοτικούς υπαλλήλους και άκουσε τα ζητήματα που τους απασχολούν.

Ο επικεφαλής της «Αλληλεγγύης» ακολούθως περιόδευσε στη λαϊκή αγορά των Διαβατών όπου συνομίλησε με παραγωγούς, καταστηματάρχες και κατοίκους της περιοχής και αντάλλαξε ευχές για το Πάσχα.